SEKSI PLOČEVINA

FOTO: Tega lepotca boste lahko vozili na varni vožnji na Vranskem

Objavljeno 22. september 2016 18.57 | Posodobljeno 22. september 2016 19.03 | Piše: S. N.

Da bo dogodivščina res nepozabna, bodo poskrbeli tudi naši izvrstni nordijci, med katerimi bodo tudi Peter Prevc, Jurij Tepeš in Vesna Fabjan.

VRANSKO – To soboto se bo na poligonu na Vranskem odvijal dan za avtomobilske sladokusce. Postregel bo s številnimi presežki in doživetji za vso družino. Premierno si boste lahko ogledali prva vozila nove Fordove linije Vignale. Ob prenovljenem rangerju se vam bo predstavil tudi popolnoma novi ford edge, ki je kot veliki SUV zaokrožuje Fordovo paleto športnih terencev.

Datum: 24. 9. 2016

Ura: med 10.00 in 16.00 uro

Kje: AMZS Center varne vožnje Vransko

Srečnim izžrebancem se bodo uresničile najbolj adrenalinske sanje, saj jih bodo izkušeni inštruktorji zapeljali na spektakularno vožnjo po poligonu z dvema Fordovima legendama: focusom RS ali mustangom z motorjem V8!

Dan na Vranskem bo popoln tudi za vse, ki običajno ne sedite za volanom, saj vas čaka bogat in zabaven spremljevalni program (organizirano je tudi varstvo za otroke), v katerem se boste lahko preizkusili v različnih zabavnih izzivih.

Da bo dogodivščina res nepozabna, bodo poskrbeli tudi naši izvrstni nordijci, med katerimi bodo tudi Peter Prevc, Jurij Tepeš in Vesna Fabjan, ki se bodo skupaj z vami zabavali in se spopadali z izzivi. To pa še ni vse! Pridružil se bo tudi Masterchef Darko Klemen, ki bo s svojimi kreacijami poskrbel za razvajanje vaših brbončic. 

Deli s prijatelji