PO ZASLIŠANJU

FOTO: Tako se je pripravljala Bratuškova, »špricala« je tudi seje

Objavljeno 07. oktober 2014 19.04 | Posodobljeno 07. oktober 2014 19.04 | Piše: P. Pa.

Pripravljala se je s pomočjo miselnih vzorcev, pred zaslišanjem je s svojimi prijatelji in sledilci ponosno delila slike, nato pa jih je izbrisala.

LJUBLJANA – V zadnjih tednih se je poslanka Alenka Bratušek intenzivno pripravljala na zaslišanje pred evropskimi poslanci. Pripravljala se je tako intenzivno, da je nekoliko zanemarila svoje poslanske dolžnosti.

Od 28. avgusta je ni bilo na nobeni seji, ki je potekala v državnem zboru (DZ). Ob pregledu gradiva smo ugotovili, da je letos v parlamentu prisostvovala le dvema sejama. Na prvi redni, ki je bila 1. avgusta, in prvi izredni, ki je bila 25. avgusta. Na drugi izredni seji, ki je bila 28. avgusta, je ni bilo, manjkala pa je tudi na tretji izredni 18. septembra in na četrti izredni 30. septembra. Bratuškova je na sejo odbora za finance in monetarno politiko, ki je bila 1. oktobra, poslala Janija Möderndorferja.

Zbrisala se je

Bratuškova pa je, tik preden je odšla na zaslišanje, na facebooku in twitterju še objavila fotografijo, na kateri se s pomočjo miselnih vzorcev pripravlja na zaslišanje. A glej ga zlomka, po fiasku sta fotografiji izginili tako s facebooka kot tudi s twitterja. Nam jih je pred tem uspelo shraniti.

Vas zanima, kako se je pripravljala?

image

Deli s prijatelji