PRENOVA USPEŠNA

FOTO: Prenovljeni Mercator Šiška je odprt

Objavljeno 20. julij 2016 22.16 | Posodobljeno 20. julij 2016 22.16 | Piše: S. N.

Pri prenovi so sledili najnovejšim svetovnim trendom sodobne trgovine, ki nakupovanje nadgrajuje v doživetje.

Kaj bo prineslo sodelovanje Mercatorju?

LJUBLJANA – Mercator odpira prenovljeno trgovino Mercator Šiška v Ljubljani, ki je med najsodobnejšimi trgovinami v regiji. Pri prenovi je Mercator sledil najnovejšim svetovnim trendom sodobne trgovine, ki nakupovanje nadgrajuje v doživetje. S tovrstno prenovo želi Mercator kupcem omogočiti več zabave ter edinstveno in interaktivno nakupovalno izkušnjo. Vsak oddelek je tako prostor doživetij, posebnost pa je tudi  ta, da kupci od pekarne in mesnice, do slaščičarne in sušibara, lahko opazujejo in vidijo pripravo hrane. Posebna doživetja za kupce pripravljajo od prvega dneva odprtja, pa tudi veliko nagradno igro, presenečenja, degustacije in promocije.

Mercator Šiška je posebna trgovina, kar je vidno že po ambientu. Po  večmesečnih pripravah je dela izvedlo več sto delavcev ter nekaj deset vrhunskih inženirjev in projektantov, ki so prenovo izvedli v rekordnem času, saj je bila trgovina zaprta le dober mesec dni. Otroški oddelek je zdaj velik kar 800 m2, trgovina ima poseben 20 m širok vhod, 8 tiktak blagajn in 22 blagajn z daljšim tekočim trakom, 5-metrski vodni zid na oddelku za vode, vso osvetlitev LED-tehnologije, 170 tekočih metrov stenskih hladilnikov, vsa hladilna tehnika skupaj meri 280 tekočih metrov, sušibar s posebej velikim pultom itd.

V trgovini Mercator Šiška so 203 zaposleni, ki so z novimi delovnimi oblačili doživeli stilsko preobrazbo. Hipermarket Šiška ponuja več kot 35.000 vrst izdelkov, od katerih je 5000 popolnih novosti. Tudi v prenovljeni trgovini Mercator ostaja zvest ponudbi izdelkov in pridelkov domačih dobaviteljev, saj je lokalna hrana predstavljena v posebnem oddelku Iz domačih krajev s posebnimi policami Radi imamo domače. Tam sta na voljo tudi vinomat in oljemat. Prav tako je na vhodu v trgovino postavljen kotiček, ki spominja na stojnico na tržnici, kjer bo na voljo sveža ponudba predvsem sadja in zelenjave. Ob vhodu so še cvetličarna ter infopult s kioskom za tobak in časopis, kjer je možno tudi posedeti in prelistati časopis, ob tem pa še napolniti mobilni telefon.

Prenovljena trgovina je tudi tehnološko naprednejša, saj potrošnikom kot prva v Sloveniji omogoča učinkovitejši, hitrejši in zabavnejši nakup. Kupci lahko namreč uporabljajo 3 M skenirne blagajne po tem, ko sami poskenirajo izdelke s posebnimi M skeni. Popolna novost je aplikacija M sken mobil, ki omogoča, da z mobilnim telefonom opravite nakup enako kot z M skenom, kmalu pa vas bo vodila tudi med policami trgovine, da boste lažje našli želene  izdelke.

Deli s prijatelji