ISKALA JE LE SOBO ...

FOTO: Ponudba: seks v zameno za prenočišče

Objavljeno 03. oktober 2015 12.17 | Posodobljeno 03. oktober 2015 12.18 | Piše: T. Pa.

Iskala je sobo, dobila pa precej več.

Rad gleda, se dotika in posluša.

LJUBLJANA – Konec poletja se mnogo študentov in mladih, zaposlenih v Ljubljani, poda na lov za stanovanjem ali sobo, tako da je ponudb in iskalcev na vseh spletnih portalih na kopice. Za nekatere nesrečneže se iskanje konča z neprimernim stanovanjem ali neprijaznim lastnikom, v nekaterih primerih pa se lahko dogodi še kaj hujšega. Naša bralka (29) je tako pri iskanju sobe dobila mnogo več kot tisto, za kar je zaprosila.

Najemnina v zameno za hm hm ...

Bralka je na spletni strani Cimri.si objavila oglas, v katerem je napisala, da išče sobo v bližini centra, in pripisala tudi svoj elektronski naslov. Med prejetimi ponudbami pa je dobila tudi neverjetno sporočilo neznanega uporabnika. Mlajši moški (35), ki se je podpisal kot M. je ponudil, da bi ji »v zameno za hm hm ....« pokrival mesečno najemnino za sobo ali garsonjero. »Iščem kako mlado, simpatično in inteligentno punco, brez obveznosti iz obeh strani, ki bi bila v zameno za najemnino pripravljena preživeti 3–4 x mesečno par uric z mano,« ji je pojasnil. Ob tem je zagotovil: »Ne bo ti žal, če se oba ujameva!«

Ni »psiho«, le zelo zaposlen

V nadaljevanju sporočila je neznanec obrazložil: »Nisem kak psiho, ni mi problem dobiti punce, samo trenutno zaradi vseh obveznosti ne iščem kake zveze, ker mi časovno preprosto ne znese«. M. naj bi bil poslovnež iz Ljubljane, ki je o sebi napisal, da je zelo urejen in simpatičen športnik. Bralki je sporočil, da je ločen in celo to, da naj bi bil oče dveh otrok.

Na policiji ne vedo nič

Na portal Cimri.si smo vprašali, ali je podoben dogodek prijavila tudi katera druga uporabnica. Odgovorili so nam, da se še ni dogodilo, da pa v takih primerih lahko neprimernemu uporabniku onemogočijo dostop do spletne strani. Tak ukrep bi sicer lahko bil le delno učinkovit, saj vedno obstaja možnost, da bi se uporabnik prijavil z novim elektronskim naslovom.

Podoben odgovor smo dobili iz ljubljanske policijske uprave, kjer takih prijav niso dobili, dodajajo pa, da na podlagi posredovanih dogodkov niso podani elementi kaznivega dejanja.

Preverite na lastne oči

Sicer pa lahko neverjetno sporočilo preverite na fotografiji in se prepričate na lastne oči.

Bi tudi vi radi opozorili na kakšno zgodbo? Uporabite spodnji obrazec.

Deli s prijatelji