FILMSKI SVET

FOTO: (Ne)gledanost prepovedane Maske demokracije

Objavljeno 18. april 2014 15.02 | Posodobljeno 18. april 2014 15.02 | Piše: A. L.

Gre za dokumentarec, ki je v javnosti še pred objavo dvignil veliko prahu.

Janez Janša.

LJUBLJANA – Na premieri dokumentarca Maska demokracije, ki so ga (večkrat) napovedali na Planet TV, pa so ga kasneje s sporeda umaknili, se je trlo ljudi. Vsaj, če sodimo po fotografijah, ki krožijo po družabnih omrežjih. Danes, drugi dan od uradnega prihoda dokumentarca na velika platna, smo na spletni strani ljubljanskega Koloseja preverili (okoli poldneva), koliko vstopnic je že prodanih za današnje predstave: od šestih predstav, na voljo je več sto sedežev, sta za zdaj zasedena le dva.

SDS: S filmom nimamo nič

Na stranko SDS smo povprašali, ali so (finančno) pomagali pri prihodu filma v Kolosej, Jernej Pavlin pa je v odgovoru zapisal: »Za vsa vprašanja v zvezi z omenjenim dokumentarcem, ki je bil cenzuriran, se, prosim, obrnite na nosilca avtorskih pravic za Slovenijo in na producenta. Slovenska demokratska stranka s filmom namreč nima nič.«

Kolosej smo zaprosili za podatke o gledanosti dokumentarca (število prodanih vstopnic), ki je v javnosti še pred objavo dvignil veliko prahu. Objavili jih bomo takoj, ko jih dobimo.

image

image

image

image

image

image

Deli s prijatelji