PARKIRNI LISTEK

FOTO: Nateg na Mercatorjevem parkirišču

Objavljeno 07. oktober 2013 20.30 | Posodobljeno 07. oktober 2013 20.30 | Piše: S. N.

Bralka Jožica je parkirišče pred koseškim Mercatorjem primerjala z zaporom.

Parkomat je pokazal, da je parkiranje brezplačno, s parkirišča pa ni mogla.

LJUBLJANA – »Nikoli več na parking v Kosezah,« pravi bralka Jožica, ki je parkirišče pred Mercator centrom v ljubljanskih Kosezah primerjala celo z zaporom. Na neprijetnost, ki se ji je zgodila na omenjenem parkirišču, želi opozoriti tudi preostale bralce.

Obtičala na parkirišču

Včeraj ob 16.34 je parkirala na parkirišču koseškega Mercatorja. Avtomat ji je, tako kot je v navadi, zaželel dobrodošlico, jo spustil na parkirišče in jo obvestil, da je parkiranje prvih 90 minut zastonj, nato pa se zaračunava. Ko se je nekaj pred 18. uro vrnila, torej pred pretekom 90 minut, je avtomat pri izhodni rampi ni spustil ven, saj se rampa ni hotela dvigniti. Kasneje je ugotovila, da se je ura na avtomatu ustavila na 14.06, zato se je bralka vrnila do glavnega avtomata, ki je pokazal, da je z listkom vse v najlepšem redu in da bi jo moral avtomat normalno spustiti s parkirišča.

Ker se to ni zgodilo, je pritisnila gumb za pomoč ter poklicala na objavljeni številki 02 788 0110 in 01 777 0270. Na njiju se nihče ni javil, in ko je že obupovala, saj se ji je nujno mudilo domov v Maribor, jo je rešil prijatelj. 

Da ima parkomat težave, se ni zgodilo prvič

Starejša gospa, ki biva v bližnjem naselju, je razočarani bralki povedala, da ima avtomat večkrat težave, skoraj ves prejšnji teden pa je bilo parkirišče odprto, ker avtomati sploh niso delali.

Imate tudi vi podobne izkušnje? Pišite nam.

Deli s prijatelji