BRALEC POROČEVALEC

FOTO: Napačno parkiranega se je lotila – s šminko

Objavljeno 10. oktober 2013 15.35 | Posodobljeno 10. oktober 2013 16.29 | Piše: T. L.

V Ljubljani je najbrž jezna dama nepazljivemu vozniku pustila za brisalci zelo neposredno sporočilo.

Jasno sporočilu vozniku.

LJUBLJANA – Ker nekateri vozniki očitno ne morejo ali nočejo razumeti prometnih znakov in prometnih označb, jim včasih jezni sosedi ali naključni mimoidoči pustijo sporočilo v obliki, za katero upajo, da jo bodo razumeli. Vsaj tako si lahko razlagamo dialog med lastnikom modrega smarta, ki je na Slomškovi v Ljubljani svojega jeklenega konjička parkiral po svoje in pred vhodom v hišo, kjer je jasno označeno, da se ne parkira, in nekom, ki se s tem ni strinjal.

Sporočilo za brisalci

Nekdo je najprej na avtu dvignil brisalca vetrobranskega stekla, kar je sicer običajno opozorilo voznikom, ki v soseskah parkirajo tam, kjer ni treba. Toda tokrat se je očitno jezna dama odločila, da je treba zadevo zaostriti: z živo rdečo šminko je na sprednje steklo vozniku zapisala precej neposredno sporočilo – idiot.

Bralec Jure, ki nam je poslal fotografijo s Slomškove, je pripisal, da žal še ne ve, ali je rdeča šminka dosegla pričakovan učinek in ali je voznik sploh doumel, za kaj gre ...

Imate, drage bralke in dragi bralci, kakšne podobne izkušnje? Kakšna sporočila ste dobili in pustili na nepravilno parkiranih vozilih?

Deli s prijatelji