BRALEC POROČEVALEC

FOTO: Na gorenjki: s 130 km/h drvela po avtocesti in se ličila

Objavljeno 17. oktober 2013 19.59 | Posodobljeno 17. oktober 2013 20.00 | Piše: S. N.

Zgrožen bralec je ujel mlado voznico, ki je med vožnjo po avtocesti uporabljala maskaro.

V srebrnem passatu je sedela mladenka, ki se je med vožnjo ličila.

KRANJ – »Nisem mogel verjeti svojim očem in tega, da je res, kar sem danes videl na naši avtocesti! Čudno, da ni nesreč še več, če se v avtih dogaja to, kar se je v passatu danes dopoldne,« je bil zgrožen naš bralec Borut. Povedal je, da se je dopoldan vozil po gorenjki, med vožnjo po precej natrpani avtocesti pa je opazil srebrn avto, ki je vijugal po vozišču, zato je najprej pomislil, da je tisti, ki sedi za volanom, pijan.

»Predstavljajte si moje presenečenje, ko se je med vožnjo po prehitevalnem pasu srebrn avto pojavil tik za menoj. Vozil sem predpisanih 130 kilometrov na uro, ko sem ga opazil v vzvratnem ogledalu in videl, da za volanom sedi ženska. Zazdelo se je, kot da se med vožnjo liči, seveda pa si med vožnjo prav dobro vsega nisem mogel ogledati. Umaknil sem se na vozni pas, ko me je srebrni passat TDI začel prehitevati. In res: za volanom je sedela čedna mladenka, ki je v roki imela maskaro in se ličila. Nisem mogel verjeti!« je nenavaden in nevaren dogodek na avtocesti opisal Borut.

Opisano se je zgodilo na gorenjski avtocesti med CP Torovo in izvozom Kranj vzhod. Šokirani Borut pa je na hitro fotografiral avto, ki ga voznica očitno uporablja za premično make up sobano.

Imate za zanimive informacije? Ste tudi vi opazili kaj nenavadnega? Pišite nam.

Deli s prijatelji