MINI

FOTO: Je predsednica vlade pokazala preveč?

Objavljeno 28. junij 2013 15.54 | Posodobljeno 28. junij 2013 15.54 | Piše: P. J.

»Z vsakim kosom oblačila nekaj sporočamo, z zelo kratkim krilom v poslovnem svetu sporočamo, da želimo ugajati in morda celo osvajati,« pravi Lea Pisani.

Kritike raznih protokolarnih strokovnjakov ne ganejo naše predsednice vlade. Alenka Bratušek je tudi danes na srečanju evropskih voditeljev v Bruslju oblekla krilo, ki gotovo ni najprimernejše za dogodke takšne vrste.

Lea Pisani je že večkrat komentirala, da bi njena krila morala biti malo daljša. Na facebooku pa je strokovnjakinja za kulturo oblačenja zapisala: »Če krilo sega do kolen in je izrazito ozko, vam ob sedenju lahko še nevarneje zleze navzgor kot pa mini – in tako postane super mini.«

Ugajati, morda celo osvajati

»Če sedete in morate krilo ves čas popravljati in potiskati proti kolenom, potem je gotovo prekratko. Drugo merilo je: v sedečem položaju naj med konico kolen in krilom ne bi bilo več kot 4 cm. Ker z vsakim kosom oblačila nekaj sporočamo, z zelo kratkim krilom v poslovnem svetu sporočamo, da želimo ugajati in morda celo osvajati.«

V zagati zaradi krila se je znašla tudi naša predsednica vlade. Ko je skušala stopiti iz avtomobila, ji je oblačilo zlezlo tako visoko, da je pokazala malce več, kot bi bilo morebiti primerno. Morda bi si za zgled pri izbiri dolžine v prihodnje lahko vzela dansko kolegico Helle Thorning-Schmidt.

Za več bulvarskih novičk všečkajte našo Facebook stran Bulvar - Slovenske Novice.

Deli s prijatelji