PO SLEDI

FOTO: Jankovićeva avta kupil prijatelj

Objavljeno 21. marec 2014 13.48 | Posodobljeno 21. marec 2014 17.04 | Piše: A. L., K. K.

Lastnik podjetja, ki je kupilo oba avtomobila Damijana Jankovića, prijateljuje z zdajšnjo in bivšo Jankovićevo.

Naključje?

LJUBLJANA – Oba avta Damijana Jankovića, tako Q7 kot športni dvosedimage, sta končala v rokah istega kupca. Novi lastnik je po naših podatkih postalo podjetje Metal, storitve, d. o. o., iz Medvod. Iz evidenc Ajpesa je razvidno, da je stoodstotni lastnik tega podjetja Simon Petrina.

image

Če njegove ime vpišete v facebookov iskalnik, hitro ugotovite, da prijateljuje s partnerico Damijana Jankovića, ki so mu vozili zarubili, Ursulo Gawish. Pa tudi z bivšim dekletom starejšega sina župana Zorana Jankovića Maxime Pikula. In še s Katjo Butina, v zvezi s katero je bil Damijan Janković pred desetimi leti in katere oče Vasja Butina je tudi generalni sekretar Pozitivne Slovenije, stranke, ki jo je ustanovil Damijanov oče Zoran. Katja in Damijan sta imela včasih skupaj psičko Aiko, pasme veliki švicarski planšarski pes, ki je polegla mladičke in enega je takrat posvojila Damijanova družina. Gre zgolj za naključje?

Naj omenimo, da je Petrina naši novinarki dejal, da je avto kupil za svoje dekle, kar pa je podoben scenarij, kot je bil pri prejšnjih lastnikih ...

Več o današnji dražbi (s foto- in z videomaterialom) pa tukajimage.

Petrino je po dražbi pobral voznik z belim beemvejem. Kot je povedal za Slovenskenovice.si, se mu je mudilo na tenis.

 

Deli s prijatelji