ULALA

FOTO: Finančna uprava ima rdečega ferrarija

Objavljeno 06. avgust 2015 10.51 | Posodobljeno 06. avgust 2015 10.52 | Piše: A. L.

»Vozilo nikdar ni bilo v redni uporabi (ni bilo registrirano). Junija 2015 je bil narejen redni servis, nove so pnevmatike, opravljena sta bila poliranje in zaščita laka.«

LJUBLJANA – Oboževalci rdečega ferrarija, o katerem med drugim v pesmi poje tudi Natalija Verboten, imajo možnost, da postanejo njegov lastnik. Če imajo seveda pod palcem najmanj 140 tisoč evrov.

Toliko namreč želi zanj iztržiti Finančna uprava RS (Furs). Ob tem navajajo, da si pridržuje pravico, da kljub ponudbam ne izberejo nikogar.

Nikdar v redni uporabi

Gre za pet let starega ferrarija california, ki se je staral v garaži, s prostornino motorja 4297, močjo motorja 338 kilovatov in s prevoženimi 1050 kilometri. Notranjost je v bež usnju, ima sedem prestav, nadzor tlaka v pnevmatikah, senzorje za parkiranje spredaj in zadaj ... V opisu piše, da je vozilo kot novo: »Nikdar ni bilo v redni uporabi (ni bilo registrirano). Junija 2015 je bil narejen redni servis, nove so pnevmatike, opravljena sta bila poliranje in zaščita laka.«

Vozilo je bilo v Slovenijo pripeljano iz tujine in ni bilo registrirano niti homologirano (v ceno sta že všteta 22-odstotni DDV in 44-odstotni DMV).

Za sodelovanje na dražbi, ki bo potekala 9. septembra letos (do 7. septembra je rok za vplačilo varščine), je treba nakazati desetodstotno varščino.

Deli s prijatelji