NI KRIZE ZA DRŽAVNE FIRME

FOTO: Člani uprave katerega državnega podjetja so najeli Severino?

Objavljeno 10. december 2013 13.42 | Posodobljeno 10. december 2013 13.47 | Piše: P. J.

Višine zvezdničinega honorarja nočejo razkriti, saj pravijo, da gre za poslovno skrivnost. Znano pa je, da bo za silvestrski nastop prejela 50 tisoč evrov.

Severina med nastopom.

LJUBLJANA – Uprava Zavarovalnice Triglav je za sobotno zabavo za poslovne partnerje najela balkansko zvezdnico Severino. Koliko so za zvezdnico, ki bo za silvestrski nastop letos prejela 50 tisoč evrov, odšteli, ne želijo povedati, informacijo skrivajo, češ da je poslovna skrivnost.

Ni prvič letos

Pojasnili so le, da je bil strošek koncerta v okviru načrtovanih sredstev, in še »podrobnosti o poslovnih dogovorih s sodelujočimi ne moremo in ne smemo razkrivati, saj predstavljajo poslovno skrivnost«. V zavarovalnici pa so se še pohvalili, da tokrat niso prvič sodelovali s Severino. V letošnjem letu so z njo pripravili tudi kampanjo o prevarah, kjer je Severina nastopila v spotu, s katerim opozarjajo na zavarovalniške goljufije. »V Zavarovalnici Triglav smo se za snemanje s Severino odločili, ker je dobro prepoznavna v državah na Balkanu, kjer posluje Skupina Triglav. S spletnim videom želimo opozoriti na problematiko zavarovalniških goljufij ne samo v Sloveniji, ampak tudi na drugih trgih, kjer smo prisotni.« Zapisali so tudi, da je »dogodek namenjen poslovnim partnerjem, s katerimi si nenehno prizadevamo za grajenje odnosov in skrbno razvijamo medsebojno sodelovanje. Koncept letošnjega novoletnega koncerta, na katerem so udeleženci ob božično-novoletnih priredbah svetovnih uspešnic vstopili v beli december, je nastal v Zavarovalnici Triglav.«

Poleg Severine so nastopili še slovenski glasbeniki Nuša Derenda, Alenka Godec, Anžej Dežan, Eroika, Sandra Harb in zbor pod vodstvom Patrika Grebla.

Ker organizacija takega projekta predstavlja velik finančni zalogaj in ker je zavarovalnica v državni lasti, lahko davkoplačevalce povsem upravičeno zanima, koliko tak koncert za izbrance stane. 

 

Deli s prijatelji