UJETI

FOTO: Bratuškova »šprica« sejo vlade, pozitivci na kriznem sestanku

Objavljeno 03. oktober 2013 13.49 | Posodobljeno 03. oktober 2013 14.04 | Piše: K. K.

Ujeli smo člane Pozitivne Slovenije, ki so se odpravljali na sestankovanje.

Alenka Bratušek.

LJUBLJANA – Vse kaže, da je soglasje h predsedniški kandidaturi Zorana Jankovića v stranki izzvalo izredne razmere: o tem pričata enodnevni molk in današnji oster odziv predsednice Pozitivne Slovenije in vlade Alenke Bratušek, na sedežu stranke pa smo na kriznem sestanku ujeli nekaj vidnejših članov skupaj s premierko. Ta bi morala biti na redni seji vlade, ki je bila danes z desete ure prestavljena na enajsto, a so očitno razmere v stranki zahtevale premierkino prisotnost v stranki. 

Naši fotoaparati so ujeli Mašo Kociper, ki je vstopala v stavbo, medtem ko je Jani Möderndorfer telefoniral pred vhodom v stavbo nekdanje Metalke. Ali je morda čakal Zorana Jankovića, ne vemo. Niti Slavko Gegič, tiskovni predstavnik stranke PS, na vprašanje, ali se bo sestanka udeležil tudi Janković, ni znal odgovoriti.  

V trenutku, ko so se v stavbi zbirali člani Pozitivne Slovenije z Bratuškovo na čelu, je iz stavbe prikorakal znani lobist Franci Zavrl, vendar njegove navzočnosti ni mogoče neposredno povezati s Pozitivno Slovenijo, saj imajo v omenjeni stavbi sedeže tudi različna podjetja. 

 

Deli s prijatelji