NATEG

Facebookova prevara: lažni Zarini kuponi

Objavljeno 05. september 2012 19.32 | Posodobljeno 05. september 2012 19.31 | Piše: S. U.

Da gre za zavajanje, zagotavlja tudi slovenski distributer blagovne znamke.

LJUBLJANA – Sodelovanje v nagradni igri za bon v vrednosti 450 evrov za trgovino Zara vas lahko stane pet evrov na teden. Arnes v okviru projekta Varni na internetu opozarja na spletno stran na facebooku, ki se na prvi pogled zdi kot uradna spletna stran podjetja Zara Slovenija, pišejo pri Zvezi potrošnikov Slovenije.

Namesto 450 evrov nagrade, 5 evrov minusa

Previdno!

O lažnih straneh na facebooku in nagradnih igrah smo tudi pri nas že opozarjali. Preverite, komu posredujete svoje osebne podatke. Če ste prevari že nasedli, za odjavo iz SMS-kluba pošljite SMS s ključno besedo »Funsound Stop« na 6677. Opozorite tudi svoje prijatelje, če ste opazili, da je kateri od njih sodeloval v nagradni igri.

Na spletni strani uporabnikom ponujajo sodelovanje v nagradni igri, glavna nagrada pa je bon v vrednosti 450 evrov za trgovino Zara. Če sprejmete njihove pogoje – všečkate stran in objavite komentar –, vas preusmeri na spletno stran http://poglejsi.info/zara/kupon/, kjer morate odgovoriti na nagradno vprašanje in vnesti številko svojega mobitela. S tem pa se boste pravzaprav včlanili v SMS-klub (Mundome), ki vas bo stal pet evrov na teden.

Spletna stran nima nobene zveze z Zaro

Da gre za zavajanje, zagotavlja tudi slovenski distributer blagovne znamke Zara in opozarja, da spletna stran nima nobene povezave z njimi.

 

 

Deli s prijatelji