OGLASNO SPOROČILO

Elegantno in enostavno do odlične klimatske naprave

Objavljeno 20. maj 2017 16.30 | Posodobljeno 25. maj 2017 12.22 | Piše: T. L.

Ker se bližajo vroči dnevi in noči, se marsikdo med nami sprašuje, kako poleti doma poskrbeti za prijetno in zdravo klimo.

Ker se bližajo vroči dnevi in noči, se marsikdo med nami sprašuje, kako poleti doma poskrbeti za prijetno in zdravo klimo. A letos lahko na vse negotovosti, povezane z odločitvijo za nov kos tehnične opreme, mirno pozabimo. V Petrolu so namreč pripravili elegantno in enostavno rešitev – odlično klimatsko napravo Electrolux OptiBreeze z vključeno montažo v okviru prav posebne ponudbe za člane Petrol kluba.

Vrhunska klimatska naprava Electrolux OptiBreeze se ponaša s prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot Design Award, je energetsko varčna in neslišna ter učinkovito hladi ali ogreva prostore, velike do 55 kvadratnih metrov. Njen filtrirni sistem odstranjuje alergene, cvetni prah, prašne in mikro delce ter nevtralizira dim in druge neprijetne vonjave, klimatska naprava pa zrak tudi razvlažuje in čisti. Da bo dom ohlajen ali ogret pravočasno, poskrbi možnost upravljanja s pametnim telefonom na daljavo.

Deli s prijatelji