ODSTRANJENA

DZ in SDS Koren Gombočevo že izbrisala

Objavljeno 07. februar 2013 16.54 | Posodobljeno 07. februar 2013 16.54 | Piše: S. J.

Žnidar je tudi na spletnih straneh zamenjal Alenko Koren Gomboc.

Prvi dan v državnem zboru.

LJUBLJANA – Ljubo Žnidar se bo zdaj, ko so ga na seji DZ že potrdili, danes vrnil v poslansko skupino SDS, ki jo bo – prav tako danes – zapustila Alenka Koren Gomboc. Ta se je v zadnjem času znašla v središču pozornosti zaradi spornih dejanj, ki pa za zdaj še nimajo nobenih posledic zunaj parlamenta. V SDS namreč čakajo na rezultate forenzične preiskave domnevno ponarejenega spričevala.

Koren Gombočeva naj bi bila ponaredila srednješolsko spričevalo, priporočilo delodajalca in lagala o življenjepisu, poleg tega pa ni bila nikoli vpisana v Srednjo trgovsko šolo Maribor.

Žnidar od srede ni več sekretar

Gombočeva je v poslanske klopi sedla potem, ko je Žnidar nastopil funkcijo državnega sekretarja na ministrstvu za infrastrukturo in prostor. Z omenjene funkcije ga je vlada razrešila v sredo.

Nič več na spletnih straneh

So se pa Gombočeve precej hitro znebili na spletni strani DZ, saj ni več navedena med poslanci, prav tako pa njenih podatkov ne moremo več najti na spletni strani SDS. Njeno ime sicer ostaja, vendar nas klik nanj popelje na življenjepis 'povratnika' Ljuba Žnidarja. Naj spomnimo, da je bila Alenka Koren Gomboc edina poslanka SDS, ki življenjepisa ni imela objavljenega na spletni strani.

image
image

Deli s prijatelji