ŠE GA IŠČEJO

»Domen se ni mogel ugrezniti v zemljo«

Objavljeno 07. marec 2016 22.15 | Posodobljeno 07. marec 2016 22.18 | Piše: T. Pa.

Med udeleženci iskalne akcije se že pojavljajo trenja.

Taki plakati visijo po Mariboru in opominjajo na izginotje Domna.

MARIBOR – Iskalna akcija, v kateri iščejo pogrešanega Domna Simoniča, je prek družbenih omrežij dosegla veliko število ljudi, ki želijo tako ali drugače pomagati. Med drugimi je stekla tudi akcija zbiranja fotografij tistega nesrečnega večera, ko so fanta zadnjič videli.

Vendar pa veliko število ljudi lahko prinese tudi težave: tako so na facebook strani Help find Domen Simonič (Pomagajte najti Domna Simoniča) zapisali, da je med sledilci prišlo tudi do nekaterih sporov: »Hvala vsem, ki posredujete informacije, na koga se obrniti, v veliki večini se vse upošteva. Vas pa iskreno prosim, da se izogibate prepiranju na tej strani.«

image

Poleg kreganja pa je na strani tudi mnogo začudenja: nekateri težko verjamejo, da nihče nima novic o pogrešanem. »Ni možnosti, da je izginil, kot da se je ugreznil v zemljo, in da o njem ni duha ne sluha,« je zapisal eden izmed sledilcev.

Medtem nam je tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave Miran Šadl povedal, da ni v zvezi z Domnovim izginotjem nobenih novosti. Policija ob tem pravi, da ni seznanjena z akcijo zbiranja fotografij. 

Deli s prijatelji