NAGRADNA AKCIJA

Dolenjka Adriana si želi na svoje. Kako pa bi vi porabili dvojno plačo?

Objavljeno 30. maj 2012 16.31 | Posodobljeno 30. maj 2012 16.33 | Piše: R. S.
Ključne besede: Podvoji plačo

Sredina zmagovalka v akciji Podvoji plačo je mlada mamica, ki varčuje vsak evro, da bo lahko šla na svoje.

Adriana iz Novega mesta je namestnica poslovodje, kar ji mesečno prinese 624 evrov. Trenutno plačuje najemnino in stroške, poleg tega pa jo vsak mesec po žepu udari še kredit.

Podvojeni znesek plače bi ji lahko prinesel kopalnico v njeni "zidančki" – kar pomeni, da bi se lahko preselila na svoje, je zapisala v brezplačni prijavnici v nagradni igri Radia Center v sodelovanju s Slovenskimi novicami, kjer vsak delavnik nekomu podvojimo plačo oz. prejemek.

»Evro na evro in se bo že nabralo,« si je mislila Adriana. A četudi poskuša varčevati na vseh koncih, je denarja vedno premalo. Toda sreča ji je bila danes naklonjena in radijska voditelja Polona Požgan in Sašo Papp sta v eter oznanila: »Adriana, če nas slišiš, pokliči – in podvojili bomo tvojo plačo!«

Navdušena Adriana je povedala, da so občutki ob novici, da je postala današnja zmagovalka, fenomenalni. Po službi bo peljala hčerko na košarko in si bosta privoščili pijačo.

Oglejte si zgodbe dozdajšnjih nagrajencev v igri Podvoji plačo. 

Ne pozabite se prijaviti tudi vi. Obrazec se skriva spodaj.

Si dvojne plače želite tudi vi?

Star pregovor pravi: brez muje se še čevelj ne obuje. Zato vsi, ki si želite, da bi na tem mestu jutri poročali o vas kot novem zmagovalcu, izpolnite prijavnico in se potegujte za nagrado – podvojeno plačo.

Sodelujete lahko vsi, ki imate prejemke: tudi upokojenci, študentje, honorarci, mamice na porodniški in celo brezposelni, ki prejemate pomoč. 

Potrebujete le nekaj minut časa za izpolnitev formularja, nato pa poslušajte Radio Center – in če bosta Polona Požgan in Sašo Papp v eter izrekla vaše ime, bomo morda že jutri na tem mestu pisali prav o vas. Radio Center lahko poslušate tudi prek spleta, zato izgovora, da bi preslišali oznanilo, da ste prav vi srečni dobitnik, res ni.

Deli s prijatelji