ZA DESET SREČNEŽEV

Dobra novica: študentom na voljo kadrovske štipendije v gospodarstvu

Objavljeno 29. oktober 2013 12.54 | Posodobljeno 29. oktober 2013 12.54 | Piše: K. K.

Naravoslovci, tehniki in družboslovci, prijavite se do 8. novembra.

Tisti, ki želite štipendijo, se lahko prijavite do 8. novembra.

LAŠKO, LJUBLJANA – Vesela novica za študente prihaja iz Skupine Laško, ki je razpisala kar deset kadrovskih štipendij. Prijavite se lahko do 8. novembra, razpis pa je odprt za naravoslovce, tehnike in družboslovce. 

Letnik ni pomemben

»Naša ponudba je namenjena kandidatom iz različnih letnikov in z različnimi delovnimi izkušnjami,« so zapisali v razpis. In še: »Če ste vedoželjni, ambiciozni, iznajdljivi in strokovni, se prijavite na razpis za kadrovsko štipendijo Skupine Laško. Poleg štipendije vam bomo že med študijem omogočili opravljanje delovne prakse ter spoznavanje podjetij Skupine Laško in s tem pridobivanje dragocenih  delovnih izkušenj.« 

Skupina Laško je vodilna proizvajalka pijač na slovenskem trgu. Sestavljajo jo družbe Pivovarna Laško, Pivovarna Union, Radenska in Vital Mestinje. Skupina letno proizvede več kot štiri milijone hektolitrov pijač in je vodilna slovenska proizvajalka piva, brezalkoholnih pijač in vode. Družbe v Skupini Laško se ponašajo z dolgoletno tradicijo in trenutno upravljajo več kot 30 vodilnih blagovnih znamk v 50 državah sveta. »Skupina Laško ustvarja blagovne znamke z dodano vrednostjo za kupce in lastnike. Z odgovornim in okolju prijaznim poslovanjem skupina stremi k doseganju vrhunskih rezultatov v boljšem svetu. Če želite postati del te zgodbe, pridobiti izkušnje v mednarodnem poslovnem okolju in se dobro pripraviti na kariero, se nam pridružite,« so še zapisali v razpis.

Kako do štipendije?

Prijave s kratko predstavitvijo vizije razvoja področja, ki vas zanima, pošljite do 8. 11. 2013 (s pripisom »Kadrovska štipendija«).

Prijavite se lahko:

  • prek elektronske pošte, in sicer na enega od elektronskih naslovov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
  • po klasični pošti na enega od naslovov:

          Pivovarna Laško, d. d., Trubarjeva 28, 3270 Laško

          Pivovarna Union, d. d., Pivovarniška ulica 2, 1000 Ljubljana

          Radenska, d. d., Radenci, Boračeva 37, 9502 Radenci

 

 

 

ali po pošti na naslov:

 

Deli s prijatelji