IŠČE SE MILIJONAR

Dobitnik ima čas do četrtka, potem bo šel denar v ...

Objavljeno 23. september 2014 19.46 | Posodobljeno 23. september 2014 19.46 | Piše: A. K.

Oseba, ki je 20. julija letos na prodajnem mestu Pošte Slovenije na Tacenski 133 v Ljubljani vplačala dobitni listek, se še ni oglasila.

LJUBLJANA – O dobitniku lotka 6, vrednega kar 1.307.522,30 evra, ni ne duha ne sluha. Neznani udeleženec igre loto, o katerem smo poročali pred dnevi, namreč še vedno ni prevzel dobitka.image

Oseba, ki je 20. julija letos na prodajnem mestu Pošte Slovenije na Tacenski 133 v Ljubljani vplačala dobitni listek s kombinacijo 2-6-6-3-7-5, ima do četrtka čas, da prevzame dobitek, sicer bo ostala praznih rok.

Nazaj v igro

»V skladu s pravili igre loto in s koncesijsko pogodbo, ki nam dovoljuje prirejanje te igre, gre vse nazaj v igro. To pomeni, da bo šlo teh milijon in tristo tisoč evrov, če bodo seveda ostali neizplačani, nazaj v loto. Seveda po preteku roka, ki je zakonsko predpisan,« nam je povedala Mateja Slamnik Kos iz Loterije Slovenija.

Znesek, če seveda ne bo izplačan, bo v igro vrnjen po dokončnem obračunu, o čemer bodo vsi udeleženci igre loto obveščeni prek prodajnih mest, spletne strani in obvestil Loterije Slovenije. 

Deli s prijatelji