ANJA MRZLAK

Disneyjevi junaki za mamice in otroke

Dijakinja Anja Mrzlak je polepšala stene otroškega in ginekološko-porodniškega oddelka.
Fotografija: V bolnišnici so nad umetninami navdušeni. Od leve predstojnik otroškega oddelka soboške bolnišnice Zdravko Roškar, v. d. pomočnice direktorja za zdravstveno nego Nataša Kreft in direktor SB Murska Sobota Daniel Grabar. FOTOGRAFIJE: SB Murska Sobota
Odpri galerijo
V bolnišnici so nad umetninami navdušeni. Od leve predstojnik otroškega oddelka soboške bolnišnice Zdravko Roškar, v. d. pomočnice direktorja za zdravstveno nego Nataša Kreft in direktor SB Murska Sobota Daniel Grabar. FOTOGRAFIJE: SB Murska Sobota

Osemnajstletna Anja Mrzlak, dijakinja Srednje šole za oblikovanje Maribor, se je odzvala prošnji iz murskosoboške bolnišnice, da prostovoljno ustvari nekaj stenskih poslikav z namenom razveseljevanja otrok.
Ustvarjanju se je popolnoma posvetila.
Ustvarjanju se je popolnoma posvetila.

Poleg na otroškem oddelku je mlada umetnica svoj pečat pustila tudi na porodniškem oddelku. Anja je nadarjena risarka, ki riše že od otroštva in svoje slike prodaja po svetu prek spletne platforme ETSY. Zaradi svojih izdelkov ima na instagramu že skoraj 35.000 sledilcev.

»Vodstvo Splošne bolnišnice Murska Sobota ji čestita za izjemen talent in se ji iskreno zahvaljuje za dobrodelnost – poslikavo sten ginekološko-porodniškega in otroškega oddelka, kar bo v veliko zadovoljstvo predvsem našim najmlajšim pacientom,« so sporočili iz pomurske regijske bolnišnice, z mlado umetnico pa so se tudi fotografirali. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije