ZAKLAD

Danes v lov na nov zaklad, 5000 evrov!

Objavljeno 17. junij 2013 16.24 | Posodobljeno 17. junij 2013 16.24 | Piše: Lovro Kastelic

Spoštovane bralke in bralci, objavljamo prvi namig, ki pelje k novemu zakladu.

Zadnji, šesti namig bomo objavili v soboto, boste prav vi našli 5000 evrov (foto: S. N.)?

LJUBLJANA – Ti si moj zakladek! radi rečemo tej ali onemu, jo ali ga pobožamo po srcu. Vsak izmed nas je dokazano svojevrsten zaklad, o tem že vrabci čivkajo na strehah, o tem čivkajo psihološke, biološke, filozofske raziskave, o tem čivkajo religije. Zaklad, si mislimo, je nekakšen prostor presenečenja, najdragocenejšega presenečenja! Takšen zaklad, če si priznamo ali ne, so konec koncev tudi Slovenske novice, vaš in naš časopis, najbolj bran, najbolj razburljiv. Ki ne pušča ravnodušnih.

Vsakdo nosi svoj zaklad! Zaklad, do katerega prideš s pomočjo namigov?

Najbrž že veste, za kaj gre, najbrž ste ugotovili, v tem je seveda tudi čar – v ugotavljanju, beljenju možganov. V skrivnostnih namigih, ki vas bodo, o tem ne dvomimo, pripeljali do – zaklada, skritega zaklada.

Le namig: danes začenjamo iskati nov zaklad!

Kaj res? Res je!

Prvi namig vam je v Novicah že danes na voljo!

Kaj res? Res je!

Objavili jih bomo šest, šest namigov! Pazite, zadnjega v soboto, 22. junija!

Kaj res? Res je!

Za 5000 evrov se gotovo splača potruditi, kajne?

Pravkar smo končali iskanje prvega skritega zaklada, kdo in kje je našel 10.000 evrov v darilnih bonih Mercator, bomo razkrili 29. junija, saj še vedno poteka iskanje zaklada iz naslanjača. Toda začenjamo tudi iskanje novega novcatega zaklada. Bodite pozorni na namige. Morda se bo šesti namig navezoval na petega, morda na drugega ali prvega, v vsakem primeru se bo z zadnjim razkrila slika. Morda vam bo uspelo zaklad odkriti že prej. Nekaj pa je jasno: vsak delovnik, torej od danes do petka, če najdete zaklad – škatlico z obvestilom, da ste pravkar postali lastnik 5000 evrov –, ga prinesite na uredništvo Slovenskih novic na Dunajski 5 v Ljubljani, do 15. ure! Če je ura že pozna, pač pridite naslednji dan. Zadnji dan, da prinesete zaklad na naše uredništvo, je 24. junij. Do 15. ure.

Še to: tudi najditelja drugega zaklada – predvidevamo, da se takšen junak pač bo našel?! – bomo v Slovenskih novicah objavili v soboto, 29. junija!

Da ne bo zmede!

Od danes do sobote, 22. junija, bomo v Slovenskih novicah objavljali dvojne namige. Bodite pozorni, en namig se bo nanašal na prvi zaklad v igri Kdor išče, ta najde iz naslanjača! – kje je bil zaklad skrit, nismo razkrili, zato se igra iskanja lokacije po pošti nadaljuje. Uganjujete pravilno lokacijo prvega zaklada, med vsemi pravočasno oddanimi prijavnicami, ki bodo vsebovale vse zahtevane podatke ter pravilni odgovor, bo organizator po zaključku nagradne igre izžrebal 10 nagrajencev, ki bodo prejeli darilni bon podjetja Mercator v vrednosti 100 evrov. Drugi namig pa se bo nanašal na iskanje novega zaklada v vrednosti 5000 evrov. Namigov med seboj ne mešajte in jih ne sestavljajte! Do zaklada 5000 evrov vas bodo pripeljali namigi, ki bodo temu ustrezno označeni, kakor rečeno, jih bo šest, objavljeni bodo od danes do sobote. Pravila igre za nov zaklad so objavljena na www.slovenskenovice.si/pogoji-uporabe, namigi na spletu pa na www.slovenskenovice.si/kdorisce2.

Deli s prijatelji