DRAŽBA

Danes lahko na več dražbah kupite premoženje SCT

Objavljeno 08. avgust 2012 08.53 | Posodobljeno 08. avgust 2012 08.54 | Piše: S. J., STA

Izklicne cene premoženja SCT skupno znašajo okoli 15 milijonov.

Fotografija je simbolična.

LJUBLJANA – Stečajni upravitelj SCT Leon Benigar Tošič bo danes na več dražbah prodajal premoženje SCT, katerega izklicne cene znašajo skupno okoli 15 milijonov evrov. Znova bo na prodaj med drugim samski dom na Šmartinski cesti v Ljubljani, prvič pa bosta na dražbi proizvodna obrata v Mengšu in na Brdu v Ljubljani.

Samski dom že drugič na dražbi

Danes bo druga dražba za samski dom na Šmartinski cesti v Ljubljani, ki bo tokrat na prodaj po izklicni ceni 1,15 milijona evrov. Stečajni upravitelj je nepremičnino neuspešno prodajal po izklicni ceni 2,285 milijona evrov.

Pisarniških prostorov v prvo niso hoteli

Drugič bodo na dražbi tudi pisarniški prostori na Koroški cesti v Mariboru po izklicni ceni 112.500 evrov, na tretji dražbi pa bodo ponujena tri osebna vozila po izklicnih cenah v skupni višini okoli 11.000 evrov.

Prva javna dražba za obrata Mengeš in Brdo

Danes bo prva javna dražba za nepremičnine proizvodnega obrata Mengeš, ki bodo na prodaj po izklicni ceni 8,4 milijona evrov. Na prodaj bo tudi pisarniška in proizvodna oprema iz tega obrata ter vozila skupne ocenjene likvidacijske vrednosti nekaj manj kot 320.000 evrov.

Na prvi dražbi se bo danes prodajal tudi proizvodni obrat Brdo na Mladinski ulici v Ljubljani po izklicni ceni 5,066 milijona evrov.

Deli s prijatelji