ODPIRALNI ČASI

Danes je praznik: kam po nakupih?

Objavljeno 27. april 2016 10.27 | Posodobljeno 27. april 2016 10.27 | Piše: T. Pa.

Trgovine bodo 27. aprila in 2. maja obratovale s prilagojenim delovnim časom, 1. maja pa bodo prodajalne večinoma zaprte.

Trgovci se bodo lahko odločili in živila s pretečenim minimalnim rokom trajanja še vedno prodajali, pri tem pa sami določali njihovo ceno.

LJUBLJANA – Prazniki se približujejo, in čeprav nam je vreme ta teden kar ponagajaloimage, si bo marsikdo privoščil prvi spomladanski piknik. Kljub vsem pripravam in načrtovanju se rado zgodi, da moramo zadnji trenutek skočiti v trgovino po kakšno malenkost, zato je dobro vedeti, katere prodajalne bodo med prazniki odprte.

27. aprila kot tudi 2. maja bodo trgovine večinoma delovale s prilagojenim delovnim časom, na nakupovanje v nedeljo, 1. maja, pa lahko večinoma kar pozabite. 

Spar in Interspar

Trgovine Spar in Interspar bodo 27. aprila in 2. maja večinoma odprte z nedeljskim delovnim časomimage, tiste, ki ob nedeljah navadno ostajajo zaprte, pa bodo odprte od 8. do 12. ure.

image

Mercator

Prav tako tudi prodajalne Mercator, ki bodo v sredo in ponedeljek odprte po nekoliko prilagojenem prazničnem času. Na tej povezaviimage si lahko ogledate, kdaj bo odprta vam najbližja poslovalnica. 1. maja bodo trgovine zaprte, z izjemo dežurnih: Market Zaka na Bledu, Market Slovenska, Market Celovška in Market Tržaška v Ljubljani, Market Avtobusna postaja Maribor, Market Moravske Toplice, Market Atomska vas v Podčetrtku in Market 2 Obala v Portorožu.

Lidl

Lidlove poslovalnice bodo na dan upora proti okupatorju odprte do 16. ure, v ponedeljek, 2. maja, do 15. ure, 1. maja pa bodo zaprte.

image

Hofer

Tudi v Hoferju bodo v sredo in ponedeljek poslovalnice svoja vrata zaprle ob 15. uri, v nedeljo pa bodo ostala zaprta.

image

Leclerc

V trgovinah Leclerc si boste lahko v sredo, 27. aprila, postregli od 9. do 15. ure, prav tako v ponedeljek, 2. maja, 1. maja pa bodo trgovine zaprte.

image

Citypark

Citypark Ljubljana bo na dan upora proti okupatorju in v ponedeljek, 2. maja, odprt od 9.00 do 15.00, 1. maja pa bo zaprt.

Tuš

Danes imajo nedeljski delovni čas, 1. maja pa bodo vrata njihovih trgovin in franšiz zaprta. V ponedeljek, 2. maja, bo tako kot danes – veljal bo nedeljski delovni čas.

image

Eurospin

Preverili smo več trgovin trgovca Eruospin. Praviloma bodo 27. aprila in 2. maja odprte od 8. do 13. ure, medtem ko bodo 1. maja zaprta. Za informacije o delovnem času izbranih poslovalnic lahko preverite na njihovi spletni strani.

Deli s prijatelji