Dan šampionov na kongresnem trgu s karavano Mustangov

Objavljeno 30. marec 2017 10.52 | Posodobljeno 30. marec 2017 10.58 | Piše: M. K.

Na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije, ki bo med 27. marcem in 2. aprilom na Gospodarskem razstavišču, se bo Ford predstavil v hali A z osebnimi in v hali D z gospodarskimi vozili, v tehnološkem paviljonu pa vabijo v Cono udobja in povezljivosti. Pri Fordu bo tudi danes zanimivo.

NA SALONU
Gostili bodo čisto pravega rangerja Francija Zakrajška, na salonu pa tudi sicer pričakujejo večje število rangerjev, saj so jim pri Fordu pripravili popoldansko druženje. V petek na Fordovem odru ob 17. uri gostijo Jurija Tepeša, ki se bo oglasil s Fordovim Focusom RS, v soboto Ilko Štuhec, v nedeljo pa ob 11. uri kaskaderko Tjašo in smukača Roka Perko.
 
KARAVANA 5 NEKROTLJIVIH MUSTANGOV
Ekipa Radia Antena bo vreme tokrat napovedovala kar iz Mustangovega športnega sedeža ... Vreme bodo torej krotili z Jerico. Ne pozabite prisluhniti Radiu Anteni, ki podarja tudi sobotne vstopnice za 24. Avtosalon skupaj s posebnim prevozom z Mustangom vred.
 
NA KONGRESNEM TRGU - SPREJEM ŠPORTNIKOV SMUČARSKE ZVEZE SLOVENIJE
V četrtek ob 17:15 bo karavana Mustangov poskrbela za bleščeč prihod petih (izmed vseh 30) zimskih športnih junakov na njihov sprejem, imenovan Dan šampionov, organiziran s strani Smučarske zveze Slovenije na Kongresnem trgu: Ilke Štuhec, Filipa Flisarja, Jurija Tepeša, Petra Prevca in Boštjana Klineta. 

Med predstavljenimi modeli avtomobilov bo na Fordovem razstavišču poudarek na premierni predstavitvi Fieste Vignale, ki prihaja v Slovenijo poleti, ter novega KA+, ki bo zapeljal na slovenske ceste jeseni. Prestižno modelno linijo Vignale dopolnjuje novi Edge. Poleg nove linije ST Line pri Focusu imajo pri gospodarskih vozilih novo generacijo motorjev EcoBlue.
 
V hali A pripravljajo pester program, v okviru katerega bodo vsak dan ob 17. uri na kratkem pogovoru z moderatorjem Jožetom Robežnikom gostili Fordove ambasadorje in slovenske junake.
 
Filipa Flisarja boste morda srečali tudi v karavani petih Fordovih mustangov, ki bo ves teden krožila po ljubljanskih ulicah. Vsak dan med 7. in 18. uro bodo Ljubljančanom ponujali nepozabne prevoze po mestu, obiskali bodo ljubljanske gasilce, delavce v Žitu, prepeljali nekaj blogerjev in še marsikaj. Skupaj z Radiom Antena pripravljajo tekmovanje legendarnega Rogovega ponyja z mustangom s Špice do vhoda v Avtosalon.
 
 

Več informacij s posnetki v živo in utrinki z dogajanja na salonu - in še kaj - najdete na:

Deli s prijatelji