MAFIJSKI OBRAČUN

Črnogorski kokainski kralj pobija priče

Objavljeno 02. junij 2010 11.03 | Posodobljeno 02. junij 2010 11.03 | Piše: S. K.

Šarić naj bi naročil umor sodelavca

Darko Šarić

V črnogorskem Kotorju so v nedeljo ubili Dragana Dudića Frica, policija pa za umor sumi Darka Šarića, domnevnega črnogorskega kokainskega kralja. Po pisanju srbskeg portala Press naj bi bil Fric tesen Šarićev sodelavec. Srbska in črnogorska policija sumita, da se je znotraj klana začel obračun s pričami, ki bi lahko razkrinkale Šarićevo delovanje.

"Dudić je poznal podrobnosti o trgovini s kokainom, o delovanju klana pa tudi o povezavah med Šarićevim klanom in črnogorskim državnim vrhom. Srbska policija sumi, da so Dudića likvidirali, saj se je Šarić bal, da bi se ta skesal in v zameno za imuniteto začel sodelovati s preiskovalci," v Pressu navajajo trditve nekega vira.

Dudića naj bi po navajanju časnika zagotovo ustrelil Ivan Vračar, telesni čuvaj pokojnega Dejana Đukovića. Tega je pred pol leta likvidiral prav Šarićev klan. Policija sumi, da je umor Dudića pravzaprav maščevanje. Vendar Pressov vir meni, da takšna razlaga ni verjetna. "Nekdo mu je moral sporočiti, kje lahko najder Dudića. Sam tega ni mogel storiti," trdi neimenovani vir.

Deli s prijatelji