AVANTURA

Z Novicami na potovanje

Začenja se nova nagradna igra Avantura Poiščite kovček s kodo
Fotografija: Že veste, kam bi šli? FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Že veste, kam bi šli? FOTO: Guliver/Getty Images

LJUBLJANA – Poletje je še bolj kot drugi letni časi namenjeno potovanjem. Kovček ali potovalko potegnemo iz omare, napolnimo s kratkimi hlačami in majicami s kratkimi rokavi, če gremo na toplo, morda še kakšno jopico, če bi morda zapihal veter, in obvezno srajco in oblekico, ko se bomo zvečer sprehajali po promenadi. Če radi potujete, pojdite na pot z našim in vašim najljubšim časnikom, Slovenskimi novicami, in našo novo nagradno igro Avantura, ki jo začenjamo prav danes. In kaj morate storiti vi, dragi bralke in bralci? Naloga je sila preprosta. Vse do 21. avgusta bomo na straneh časopisa skrivali kovček z unikatno kodo, poiščite ga in nalepite na prijavnico ter pošljite na naslov Delo d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, s pripisom Marketing: Avantura. Nagradno igro lahko igrate tudi na spletni strani promo.delo.si/avantura, tam bo v času njenega trajanja
objavljen kupon, sodelujoči mora narediti posnetek slike zaslona z objavljenim kuponom in ga poslati prek spletnega obrazca na naslov promo.delo.si/avantura.
Avantura vas čaka. FOTO: Guliver/Getty Images
Avantura vas čaka. FOTO: Guliver/Getty Images

In kakšne so nagrade? En nagrajenec bo prejel bon za potovanje v vrednosti 1000 evrov (Kompas), dva nagrajenca bosta prejela Petrolovo vrednostno kartico v vrednosti 250 evrov, 10 nagrajencev Mercatorjevo darilno kartico v vrednosti 40 evrov, 10 nagrajencev bo prejelo Mercatorjevo darilno kartico v vrednosti 30 evrov, 10 nagrajencev bo prejelo Mercatorjevo darilno kartico v vrednosti 20 evrov, 10 nagrajencev bo prejelo Mercatorjevo darilno kartico v vrednosti 10 evrov, dva nagrajenca bosta prejela potovalni kovček Scandinavia, 25 nagrajencev pa paket praktičnih nagrad. Srečneže bomo izžrebali ob koncu nagradne igre izmed vseh prispelih tiskanih in spletnih kuponov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije