NOVICE NAGRAJUJEJO

Z nagrado bodo proslavili vnukovo rojstvo

Poletje s Slovenskimi novicami tokrat razveselilo Pečnikove z Raven na Koroškem. Za vse je zaslužna Jožica Pečnik, ki je nagradni kupon poslala na snahino ime.
Fotografija: Tri generacije Pečnikovih v pričakovanju četrte.
Odpri galerijo
Tri generacije Pečnikovih v pričakovanju četrte.

RAVNE NA KOROŠKEM – »Uf, tole mi je pa moja zlata tašča zakuhala,« se je nagrajenka Maja Pečnik razveselila novice, da je bila izbrana kot srečna dobitnica poletnega paketa v nagradni igri Poletje s Slovenskimi novicami. »In to sploh ne prvič. Odkar je v penziji, sodeluje v vseh mogočih nagradnih igrah, zato se večkrat zgodi, da dobimo kaj lepega. A ta poletni paket je res gromozanski, nikakor nismo pričakovali, da boste prinesli toliko stvari,« se Maja, sicer učiteljica razrednega pouka, samo čudi, ko iz avtomobila zlagamo brezalkoholne pijače, sladkarije, slane prigrizke pa tudi kozmetične izdelke ter izdelke za na plažo in knjigo.

Maja se je zelo razveselila ekipe Slovenskih novic, ki ji je pripeljala poletne pakete.
Maja se je zelo razveselila ekipe Slovenskih novic, ki ji je pripeljala poletne pakete.
»Ja, jaz imam čas, ker sem že v penziji in izpolnjujem vse mogoče kupončke in križanke, ki jih je v Slovenskih novicah res veliko. Do zdaj so bile v poletni akciji samo pijače, tako da sem prav presenečena, koliko različnih izdelkov je v paketih. Zelo lepo skrbite za svoje zveste bralke in bralce, hvala vam,« pa nam pove Majina tašča Jožica Pečnik. Gospa dopoldneve preživlja pri ta mladih in jim običajno skuha kosilo, saj so vsi tako zaposleni in aktivni, da jim pomoč babice ali po koroško bice, zelo prav pride, popoldne pa je pri sebi doma. »Komaj čakam na pravnukca ali pa pravnukinjo,« še pove Jožica in upa, da bo še toliko pri močeh, da jo ali ga bo lahko kdaj počuvala.

Pijače za sina, čips za moža

Pri zlaganju paketov na mizo in odvijanju se nam pridružita še Majin starejši sin Anže in njegova Tjaša, ki sta v nadvse veselem pričakovanju. »Zdaj, ko ste nam vse to prinesli, pa že lahko grem v porodnišnico, bomo imeli dobro žurko ob rojstvu otroka,« se veseli Tjaša. Pove še, da gresta z Anžetom ravno naslednje dni na morje, še zadnjič sama, in da bosta seveda z veseljem porabila kreme za sončenje in brisače.

Za tokratno izročitev nagrade je poskrbela Jožica. Fotografije: Marko Feist
Za tokratno izročitev nagrade je poskrbela Jožica. Fotografije: Marko Feist
Srečna dobitnica Maja potrdi, da si bodo vse izdelke lepo porazdelili. »Sinova sta športnika in bosta zelo vesela napitkov, mož pa obožuje čips. A ne bo smel pojesti vsega naenkrat, toliko ga je,« se namuzne. »Vse drugo pa bomo porabili na pikniku ob rojstvu, ki se ga vsi že zelo veselimo,« razloži in nam ponudi odlično, nalašč za nas spečeno poletno sadno pecivo.

Vsi, ki želite sodelovati v nagradni igri Poletje s Slovenskimi novicami in z nekaj sreče pri žrebu dobiti bogate nagrade, izpolnite prijavnico in nam jo pošljite. Sodelujete lahko tudi na spletu! Prav vsak dan, vse do 5. avgusta, bomo izžrebali bralko ali bralca Slovenskih novic in mu podelili paket izdelkov. V njem je 17 litrskih ledenih kav, osvežilni proizvod Pomurskih mlekarn, 27 litrov treh različnih Daninih pijač, immuno, detox in active & fit, deset vrečk chio čipsa – petih različnih okusov, Kraševe sladke dobrote, knjiga založbe Beletrina, izdelki Kozmetike Afrodita, torej gel za prhanje, mleko za sončenje in po sončenju, dezodorant, gel, ter razni pripomočki za na plažo, torba in brisača, ležalna podloga, frizbi, pahljača in loparčki.

E-prijavnica: poletni paket za lepše počitniške dni

Vsak dan do 5. avgusta bomo izžrebali bralca Novic in mu podarili poletni paket izdelkov. Prijavite se zdaj:
http://promo.delo.si/snpoletje2019

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije