PRVI PAR

Poroka Slovenskih novic: zaljubila sta se v trgovini

Predstavljamo prvega od prijavljenih parov, Meri Verdinek in Mateja Jereba.
Fotografija: Srečala in zaljubila sta se v trgovini.
Odpri galerijo
Srečala in zaljubila sta se v trgovini.

LJUBLJANA –V uredništvu Slovenskih novic smo tokrat pripravili prav posebno akcijo, iščemo par, ki mu bomo pričarali čarobno poroko, kot je še ni bilo: na Valentinovem koncertu z Janom Plestenjakom!

Civilni obred bo v živo ob premierni predstavitvi Janove nove uspešnice Dal bom besedo, in to dan po prazniku vseh zaljubljenih, 15. februarja 2019, na velikem Valentinovem koncertu v dvorani Tabor v Mariboru. Naslednji dan, v soboto, 16. februarja, bomo zmagovalnemu paru organizirali nepozabno zabavo za 100 svatov ter na željo para še cerkveno poroko.

Zvezo bi rada okronala s poroko.
Zvezo bi rada okronala s poroko.

Katera prelepa nevesta in čedni ženin si bosta pred očmi Slovencev ob Janovem žametnem glasu obljubila večno zvestobo? O tem boste odločali tudi vi, dragi bralke in bralci. Presodite, kateri od prijavljenih parov vas bo najbolj očaral, prepričal s svojo ljubezensko zgodbo, kateri par se bo podal na novo življenjsko pot ob melodiji Dal bom besedo, ki je nastala v sodelovanju Jana Plestenjaka, Zdenka Cotića - Cota ter Modrijanov, in pokroviteljev, Medinmleko, Avtohiša Malgaj, Radgonske gorice, Unitur d.o.o., Cvetličarna Spaans in Moda Mi&lan, d.o.o, z blagovno znamko Morro Sartoriale.


Meri Verdinek, 23-letnica iz Logatca, in Matej Jereb, 28-letnik iz Podlipe, sta mlad par. "Srca nama bijeta drug za drugega malo več kot tri leta," pravita. Bilo je avgusta 2015, ko je Meri kot študentka delala v trgovini Spar, večinoma na blagajni, Matej je vsak dan po končani službi hodil prav tja po malico za naslednji dan. Dva tedna zapored je Meri delala popoldne in vsak dan opazila čednega blondinca. "Ker sem šel v trgovino takoj po končanem delu, sem bil še v naši zelo značilni delovni obleki." In ta obleka je bila Meri zelo znana, v isti službi je namreč njen ati. Pa je šla v akcijo, no, do atija, in ga vprašala, ali pozna fanta svetlih las in modrih oči, ki dela pri vrhniškem Elektro Ljubljana. Da tako mladega ni pri njih, ji je rekel in obljubil, da se bo pozanimal. In se je, povedal, da je res njegov sodelavec, le da delata v različnih izmenah. No, spogledovanje, potem pa še pogovor, sta stekla kje drugje kot v trgovini, ob blagajni, nadaljevalo pa se na facebooku. Potem je Matej prosil za njeno telefonsko številko in končno sta se dogovorila za prvi zmenek. "Bil je prijetno dolg, res dolg sprehod z njeno krasno psičko," pravi Matej, Meri pa doda: "Ki je zdaj precej njegova."


Tako se je začela njuna skupna pot, ki jo je Meri pravzaprav načrtovala že kot punčka: "S sosedo in mlajšo sestro, stare smo bile okoli šest, sedem let, smo se igrale mamice, svoje dojenčke smo vozile na sprehod, naši možje pa so bili v službi. Vsaka je svojega opisala, moj je bil blond, modrook in pet let starejši." Hm. Pa ga je dobila, no, zdaj še partnerja, ki komaj čaka, da postane mož. In ona žena: "Pogovarjala sva se tudi o poroki, vprašal me je, kako gledam nanjo, in povedala sem, da bi se nekoč rada poročila. Kar oddahnil si je, rekel je, da je to želel slišati," pravi Meri in še, da čeprav nekaterim poroka ni pomembna, vendarle je korak naprej v zvezi. Meri in Matej sta pripravljena na ta velikanski korak. "Poroka je seveda najpomembnejša samo za naju, zabava pa v spominu ne bo ostala le nama, ampak tudi vsem drugim."

Srečala in zaljubila sta se v trgovini.
Srečala in zaljubila sta se v trgovini.

Vsaka ženska sanja o sanjski poroki. Bo poroka s Slovenskimi novicami in Janom Plestenjakom osrečila prav Meri in Mateja? 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije