NAGRAJENCI

Kopalni vlak v Laško

Objavljamo nagrajence nagradne igre Slovenskih novic, Slovenskih železnic in Thermane.
Fotografija: Thermana Park Laško FOTO: Tomi Lombar/delo
Odpri galerijo
Thermana Park Laško FOTO: Tomi Lombar/delo

Od dneva žena je trajala marčna nagradna igra Slovenskih novic v sodelovanju s Slovenskimi železnicami in Thermano, s katero smo vas vabili na razvajanje v zdravilišče v Laškem. Potegovali ste se bodisi za brezplačno vožnjo z vlakom do Laškega in celodnevno kopanje (10 nagrad za dve osebi) bodisi za vožnjo do Laškega in celodnevno kopanje ter savno po 30 odstotkov znižani ceni (20 nagrad za dve osebi).
Veliko vas je sodelovalo v igri, veliko vas je tudi nagrajenih, vse vas, dragi bralci in bralke, ki ste tokrat ostali praznih rok, pa potolažimo, da boste prav vsak mesec lahko sodelovali v nagradni igri Potovalnega kluba Slovenskih novic. Kam vas povabimo aprila, naj za zdaj ostane skrivnost.
V soboto, 24. marca, pa želimo nagrajencem obilo zabave in sprostitve v Thermani Laško v termalnem centru Hotela Thermana Park Laško.
Znižana cena vozovnice za vožnjo z vlakom znaša 3,50 evra po osebi, otroci do 6. leta potujejo v spremstvu odrasle osebe brezplačno. Znižana cena (30-odstotni popust) vstopnice za Thermano Laško: termalni center Hotela Thermana Park Laško, celodnevno kopanje in savnanje (sobota) je 16,10 evra na osebo (redna cena je 23 evrov); kopališče Hotela Zdravilišče Laško, celodnevno kopanje in savnanje (sobota) 12,60 evra na osebo (redna cena 18 evrov).
Nagrajenci bodo nagrado lahko izkoristili v soboto, 24. marca 2018, ko se bodo s katerim koli rednim vlakom iz smeri Ljubljane ali Maribora odpeljali do Laškega in nazaj.
Prevzem vozovnice bo možen s potrjenim nagradnim dopisom na večjih železniških postajah: Bohinjska Bistrica, Borovnica, Brežice, Celje, Črnomelj, Divača, Dobova, Domžale, Grosuplje, Hrastnik, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Jarše Mengeš, Jesenice, Kamnik, Koper, Kranj, Krško, Laško, Lesce Bled, Ljubljana, Litija, Ljutomer mesto, Maribor, Most na Soči, Murska Sobota, Nova Gorica, Novo mesto Kandija, Novo mesto, Ormož, Pivka, Poljčane, Postojna, Pragersko, Ptuj, Rače, Radovljica, Rogaška Slatina, Rimske Toplice, Sevnica, Sežana, Šentjur, Škofja Loka, Trbovlje, Trebnje, Velenje, Vuhred, Vuzenica, Zagorje, Zidani Most. Nagradni dopis bo nagrajenec prejel od organizatorja igre s priporočeno pošto.
Thermana Park Laško FOTO: Tomi Lombar/delo
Thermana Park Laško FOTO: Tomi Lombar/delo

Dodatne informacije dobite v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor; na potniških blagajnah; na spletni strani www.slo-zeleznice.si; na plačljivi številki 1999 ali po elektronski pošti potnik.info@slo-zeleznice.si.
Vstopnice za kopališče Thermana Laško bodo nagrajenci prevzeli na prodajnem mestu Thermana Laško, in sicer s potrjenim nagradnim dopisom, ki ga bodo prejeli od organizatorja igre s priporočeno pošto. Dodatne informacije dobite na prodajnem mestu Thermana Laško; na spletni strani info@thermana.si; na brezplačni številki 080 81 19 ali po elektronski pošti info@thermana.si. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije