Predstavitvena informacija

To je najhitreje rastoči virtualni mobilni operater v zgodovini Slovenije

HOFER Telekom je s fer ponudbo prepričal že več kot 50.000 uporabnikov in postal najhitreje rastoči virtualni mobilni operater v zgodovini Slovenije.
Fotografija: FOTO: HOFER
Odpri galerijo
FOTO: HOFER

Pri HoT-u menijo, da so si zaupanje uporabnikov pridobili s privlačno, a hkrati zaupanja vredno ponudbo. HoT je najbolj fer operater na trgu z najboljšo ceno. Kot edini med slovenskimi operaterji se je zavezal, da nikoli ne bo višal cen tarif. Med uporabniki je najbolj priljubljena tarifa HoT MAXI, ki za 9,99 evra vključuje neskončno število minut pogovorov in SMS-ov v Sloveniji ter 20 GB prenosa podatkov.
FOTO: HOFER
FOTO: HOFER

Brez skritih stroškov

Storitve in mobilni paketi HoT, HOFER Telekoma, ne vsebujejo skritih stroškov, kot so zaračunavanje priključnine, menjava paketa ali prekinitve naročniškega razmerja. HoT-ovi uporabniki lahko preprosto in brezplačno preklapljajo med tarifami. Na portalu ali aplikaciji Moj HoT imajo v vsakem trenutku natančen pregled in nadzor nad porabo ter stroški zase in za svoje družinske člane.

HoT-ovi uporabniki so napredni

Kot kažejo statistike v AKOS-ovih poročilih, sodijo HoT-ovi uporabniki med napredne, saj v povprečju opravijo precej več mobilnega prenosa podatkov v primerjavi z uporabniki drugih operaterjev. Pri HoT-u ocenjujejo, da k večjemu deležu opravljenega mobilnega prometa prispevajo odlično omrežje in cenovno najugodnejše tarife v Sloveniji z velikimi količinami vključenega prenosa podatkov, ki so prepričale zahtevne uporabnike.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije