Predstavitvena informacija

HoT z več kot 40.000 uporabniki

HoT je v enem letu pridobil 40.000 uporabnikov, s čimer je postal najhitreje rastoči slovenski virtualni mobilni operater v zgodovini Slovenije. 
Fotografija: FOTO: HOFER
Odpri galerijo
FOTO: HOFER

Pri HoT-u uspeh pripisujejo pošteni ponudbi, ki ne zavaja in je pregledna. Uporabnike so prepričali s svežo ponudbo, enostavnim upravljanjem uporabniških računov, ceno in velikimi količinami prenosa podatkov, ki so vključene v vse njihove tarife.

Z izkušnjami po prvem letu na trgu so se odločili prenoviti ponudbo. Ohranjajo ogromne količine prenosa podatkov in uvajajo neomejeno število minut in SMS-ov v Sloveniji v tarifah HoT MAXI in HoT EXTRA. 
Pri HoT-u uporabnikom še naprej zagotavljajo, da ne bodo višali cen, in jim omogočajo, da najboljše cene izkoristijo brez vezave.
   
HoT MAXI z neomejenimi minutami in SMS-i za manj kot deset evrov
Odslej bodo uporabniki z vključenima tarifama HoT MAXI in HoT EXTRA z 20 GB oziroma 50 GB prenosa podatkov za brezskrbno povezavo s spletom lahko tudi brezskrbno klicali in pošiljali SMS-e v vsa slovenska omrežja, saj tarifi odslej vključujeta neomejene klice in SMS-e v Sloveniji. Tako je HoT MAXI edina tarifa na trgu, ki za manj kot deset evrov poleg 20 GB prenosa podatkov vključuje še neomejeno število minut in SMS-ov za uporabo v Sloveniji.

Več minut in SMS-ov tudi za uporabnike HoT MINI
Več minut in SMS-ov za uporabo v Sloveniji bodo imeli na voljo tudi uporabniki z vključeno tarifo HoT MINI, in sicer se vključene količine povečujejo s 1000 na 1500 enot. V prenovljenih tarifah je za uporabo med gostovanjem v EU vključenih do 300 minut in SMS-ov, nad vključenimi brezplačnimi količinami pa se zaračunavajo pribitki v višini 0,03904 EUR/min. in 0,0122 EUR/SMS. Količine prenosa podatkov za uporabo med gostovanjem v EU in tudi cene tarif ostajajo nespremenjene. 

Več na hot.si.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije