Brezplačne risanke za bralce Novic!

Voyo prinaša dva meseca pestrega programa. Šport, zabava, filmi in risanke za najmlajše.
Fotografija: Zak nevihta
Odpri galerijo
Zak nevihta

Program Voyo obsega več kot 5000 vsebin za vse generacije. S posebno akcijo OTO pa so na svoj račun prišli najmlajši in največkrat tudi najzahtevnejši gledalci, ki jih je ob poplavi raznovrstnih animacij vse težje zadovoljiti. Še posebno med počitnicami, ki so se za del Slovenije že končale, druga polovica šolarjev pa je šele dobro vstopila v brezskrbni čas, so na tem otroškem programu dopolnili kratkočasenje z risanimi junaki in junakinjami za vse generacije otrok.


Dogodivščine so pisane na kožo mladim, ki se jim lahko prepustijo v posebej odmerjenem času. Na kakšen način? Da otrok ne potegne preveč v vrtinec risanega kalejdoskopa, so poskrbeli z dovršenim starševskim nadzorom na vseh napravah, ki se dopolnjuje z avtomatskim predvajanjem epizod naprej in ustvarjanjem personaliziranega seznama predvajanja.
 

Risanke za vse generacije


In še vsebina, ki jo imajo nadobudni mladi gledalci najraje: nadvse uživajo ob gledanju privlačnih živalskih likov v podobi muck Čoko, Roli in Lučke (risanka Tri mucke ali Kid-E-Cats), ki z veliko mero navdušenja in neizmerne radovednosti raziskujejo svet okoli sebe. Risanka je že osvojila 148 držav. Priljubljena je med najmlajšimi, ki z radoživimi muckami spoznavajo skrivnosti sveta. Deklice uživajo v seriji Čarobni dragulji (Miraculous) in se poistovetijo z zgodbo o na videz čisto običajni deklici Marjetki, ki staršem pomaga v družinski pekarni, v šoli se preganja s sošolci, s pomočjo čarobnih uhanov pa se lahko spremeni v čudežno junakinjo in rešiteljico Pikapolono.


Najstniki se navdušujejo nad avanturami Zaka Nevihte (Zak Storm), ki ga med surferskim tekmovanjem posrka ogromen val in se znajde v skrivnostnem Bermudskem trikotniku. V napetih dogodivščinah pa lahko spremljajo njegov napor, da bi se ob pomoči svojega govorečega meča in junaških pomočnikov vrnil domov.

Priljubljena spletna videoteka Voyo seveda prinaša še druge domišljijske like, v družbi katerih otrokom ni nikoli dolgčas. Prvi naročniški video na zahtevo Voyo pa je za bralce Slovenskih novic odslej kar dva meseca brezplačen! 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije