V MARIBORU

Cerar bo pojasnil, zakaj se ni želel rokovati

Objavljeno 12. december 2014 12.36 | Posodobljeno 12. december 2014 12.36 | Piše: S. N.

Spomnimo pa, da nekdanji predsednik vlade Borut Pahor pred leti prav tako v Mariboru ni okleval, ampak si je segel v roke z Vladimirjem Putinom.

Stranka Mira Cerarja se je zavezala, da bodo poroke istospolnih partnerjev v zakonu.

LJUBLJANA, MARIBOR, ZAGREB – V roku ure se bo predsednik vlade Miro Cerar odzval in pojasnil situacijo glede nerokovanja s lastnikom Agrokorja Ivico Todorićem in nemškim poslovnežem Clemensom Tönniesom.

Tujca bi s Cerarjem

Cerar in omenjeni dvojec je bil v torek zvečer na tekmi lige prvakov med Mariborom in nemškim Schalkejem. Gosta iz tujine sta izrazila željo, da bi si segla v roke s slovenskim predsednikom vlade. Pa se, tako poroča Požareport, to ni zgodilo. Zavrnil naj bi ju, ker bi moral takšen stik prej prijaviti Komisiji za preprečevanje korupcije (KPK).

Tudi tujina

Svoje početje naj bi bil Cerar opravičeval z navodili iz protokola. Nad potezo so začudeni tuji mediji – o tem se je razpisal hrvaški Index, oba poslovneža, tako pišejo hrvaški kolegi, pa dogodka ne komentirata.

Za pojasnila smo se obrnili na kabinet predsednika vlade, kjer odgovore še pripravljajo.

Pahor brez pomisleka

Spomnimo pa, da nekdanji predsednik vlade Borut Pahor pred leti prav tako v Mariboru ni okleval, ampak si je segel v roke z Vladimirjem Putinom. Družno sta spremljala nogometno tekmo med Slovenijo in Rusijo.

Deli s prijatelji