MOŽ S TIRALICE

Celjski penzionist, ki je na Obali kradel torbice, končal v zaporu

Objavljeno 21. maj 2015 15.28 | Posodobljeno 21. maj 2015 15.28 | Piše: K. K.

Ker je bil v preteklosti že pravnomočno obsojen za kazniva dejanja (več kot 30 zadev) in se je spretno izogibal policistom ter prestajanju zaporne kazni, so ga odpeljali na prestajanje zaporne kazni v Maribor.

Fotografija je simbolična

KOZINA – Kozinski policisti so včeraj v popoldanskih urah po opravljeni hišni preiskavi in zaslišanju (tudi na območju Kozine je namreč izvršil drzno tatvino torbice) v mariborske zapore pospremili 67-letnega upokojenega državljana Slovenije, ki prebiva v Celju. Dan pred tem so ga opazili in prijeli na koprski tržnici, iskali pa so ga s tiralico.

Moški, ki je osumljen tatvin večjega števila torbic z denarjem hotelskih gostov, je svoja dejanja že dlje časa izvrševal na obalno-kraškem območju, predvsem v recepcijah in restavracijah hotelov, kjer je v gneči izkoriščal neprevidnost in nepazljivost (predvsem) tujih gostov, znan pa je bil tudi na širšem območju Slovenije in bližnje Italije.

Ker je bil v preteklosti že pravnomočno obsojen za kazniva dejanja (več kot 30 zadev) in se je spretno izogibal policistom ter prestajanju zaporne kazni, so ga policisti odpeljali na prestajanje zaporne kazni v Maribor.

Deli s prijatelji