NAPETO

Bo Virant zaradi afere z Adrio odstopil? Vse je mogoče

Objavljeno 09. maj 2013 13.59 | Posodobljeno 09. maj 2013 13.59 | Piše: P. J.

V podmladku ga sprašujejo: Gregor, kdaj se boš pozval k odstopu?

LJUBLJANA – »Gregor, tokrat si ti tisti, ki so ga dobili s prsti v marmeladi. Prevzemi odgovornost, če ne drugega, že zaradi zavajanja javnosti. Ali si tudi na tem področju čez noč obrnil stališča?« so zapisali v Slovenski demokratski mladini, podmladku SDS.

Je bil zaposlen v Adrii?

Pravijo, da so presenečeni nad dvojnimi merili »t. i. moralnega mesije slovenske politike, Gregorja Viranta. Če je nedolgo nazaj veselo in vsepovprek pozival k odstopom in očiščenju politike, pa je pri svojih lastnih prekrških in nemoralnih dejanjih presenetljivo tiho.« V primeru letalskih vozovnic Adrie Airways sta po njihovem mnenju mogoča le dva scenarija: ali je bil Virant deležen neupravičenih popustov ali pa je bil v tem času zaposlen v Adrii.

»Vse je mogoče«

Ko vidiš dejstva, potem sodba ne sme biti problem. Če ima kdo v političnem prostoru karakter, ga ima Gregor Virant, pa je za Finance dejal vodja poslanske skupine DL Rihard Braniselj. Pravi, da od Viranta ne pričakuje, da se bo za vsako ceno poskušal obdržati na ministrskem stolčku, in dodaja, da je vse mogoče. Podpredsednica stranke Saša Markovič pa je dejala, da se bodo o dogajanju z Virantom zagotovo pogovorili. 

Za komentar smo poklicali tudi ministra za notranje zadeve Gregorja Viranta, vendar je njegov telefon danes nedosegljiv. 

Deli s prijatelji