Avtosalon 2017: Legendarni Rogov Pony vs. Mustang

Objavljeno 28. marec 2017 11.00 | Posodobljeno 28. marec 2017 11.32 | Piše: M. K.

Na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije, ki bo med 27. marcem in 2. aprilom na Gospodarskem razstavišču, se bo Ford predstavil v hali A z osebnimi in v hali D z gospodarskimi vozili, v tehnološkem paviljonu pa vabijo v Cono udobja in povezljivosti. Pri Fordu bo tudi danes zanimivo.

  • Ob 8:30 bo potekal dvoboj med Ponyjem in Mustangom: 421 Ponyjev = 1 Mustang.
  • Ob 11:00 bo potekal pogovor o Fordovi tehnologiji SYNC3, ki je namena predvsem varnosti, saj so kljub uporabi mobilne telefonije roke lahko ves čas na volanu, oči pa ves čas na cesti. edini sistem na svetu, ki razume in bere slovenscino s ČŽŠ = prek Androida
  • Ob 17:00 se bo predstavil legendarni Rogov Pony.


Med predstavljenimi modeli avtomobilov bo na Fordovem razstavišču poudarek na premierni predstavitvi Fieste Vignale, ki prihaja v Slovenijo poleti, ter novega KA+, ki bo zapeljal na slovenske ceste jeseni. Prestižno modelno linijo Vignale dopolnjuje novi Edge. Poleg nove linije ST Line pri Focusu imajo pri gospodarskih vozilih novo generacijo motorjev EcoBlue.

V hali A pripravljajo pester program, v okviru katerega bodo vsak dan ob 17. uri na kratkem pogovoru z moderatorjem Jožetom Robežnikom gostili Fordove ambasadorje in slovenske junake: včeraj je bil to Filip Flisar,  danes prihajajo pony iz Roga, tekom tedna pa so najavljeni tudi Bine Volčič, čisto pravi ranger Franci Zakrajšek, Jurij Tepeš, Ilka Štuhec, Tjaša in Rok Perko.

Filipa Flisarja boste morda srečali tudi v karavani petih Fordovih mustangov, ki bo ves teden krožila po ljubljanskih ulicah. Vsak dan med 7. in 18. uro bodo Ljubljančanom ponujali nepozabne prevoze po mestu, obiskali bodo ljubljanske gasilce, delavce v Žitu, prepeljali nekaj blogerjev in še marsikaj. Skupaj z Radiom Antena pripravljajo tekmovanje legendarnega Rogovega ponyja z mustangom s Špice do vhoda v Avtosalon.

Več informacij s posnetki v živo in utrinki z dogajanja na salonu - in še kaj - najdete na:

Deli s prijatelji