OGLASNO SPOROČILO

Avtomobilsko zavarovanje ‒ družinski bonus, mladi voznik, kasko, AO, AO+ ... kako prepoznati pravo izbiro?

Objavljeno 20. maj 2015 14.45 | Posodobljeno 21. maj 2015 16.56 | Piše: B. K.

GRAWE AVTO ‒ ugodne cene in novosti. Zavarovanje nam mora omogočati varno in brezskrbno vožnjo ter nuditi tudi ugodnosti za zagotavljanje udobja na cesti.

Družinski popust – popust za družinske člane

Kasko – »all inclusive«

Novo na trgu je možnost sklenitve police avtomobilskega zavarovanja, ki združuje kritje polnega kaska in vseh delnih kombinacij, torej t. i. »all inclusive«. Na ta način stranka nima dileme, kaj je krito in kaj ne. Edinstvenost takšnega zavarovanja je, da škoda pri kasko zavarovanju ne vpliva na bonus v naslednjem zavarovalnem obdobju. Pri GRAWE zavarovalnici so takšen produkt poimenovali GRAWE KASKO ELITE.

Velika prednost novega kaska je predvsem ugodna cena. Ob dejstvu, da GRAWE zavarovalnica edina na trgu ponuja 0 (ničli) premijski razred in s tem daje 60-odstotni bonus, kasko zavarovanje za vozilo renault twingo stane 96 EUR, za VW golf 160 EUR, medtem ko za  BMW 5 pod istimi pogoji cena znaša 370 EUR. 

 

Družinski popust – popust za družinske člane

Zavarovalnice nagrajujejo zvestobo in lojalnost. Pri GRAWE družinam omogočajo, da zavarujejo svoje drugo oziroma vsako naslednje vozilo pod bistveno ugodnejšimi pogoji; tudi do 50 % popusta na novo sklenjeno zavarovanje.

 

Mladi vozniki – pogost kamen spotike

Mladi voznik bo za povečano tveganje pri zavarovanju AO in AO+ plačal zgolj 10 % doplačila. Omejitev za pridobitev te ugodnosti ni. Vsak mladi voznik, ki pri GRAWE sklene avtomobilsko zavarovanje, lahko brezskrbno vozi tudi druga vozila, ki so zavarovana pri GRAWE (od družinskih članov ali celo od prijateljice, prijatelja). 

 

Več informacij na: www.grawe.si

 

Deli s prijatelji