URESNIČENE NAPOVEDI

Astrologinja pravilno napovedala politično usodo Bratuškove

Objavljeno 04. januar 2015 08.10 | Posodobljeno 04. januar 2015 08.12 | Piše: Mo. S.

Ema Kurent je v polno zadela tudi z napovedjo tople jeseni.

Astrologinja Ema Kurent.

LJUBLJANA – Ste zadovoljni z letom, ki je za nami? Konec leta je pravi čas za pogled nazaj. 1. januarja 2014 smo objavili intervju z astrologinjo Emo Kurentimage, ki je napovedala, kaj vse nas v tem letu čaka, zdaj pa lahko končno presojamo, ali so se napovedi uresničile.

In kaj nam je med drugim povedala? Revščina med ljudmi naj bi se poglobila, pravne in finančne institucije naj bi zapadle v krizo, zlomijo se lahko tudi borzni trgi, finančna kriza naj bi se poglobila.

O Bratuškovi

Zanimiva pa je tudi njena napoved usode nekdanje premierke Alenke Bratušek. Kot je Kurentova povedala, bo Bratuškova v nekem obdobju leta 2014 bolj nemočna kot prej. »Ne bom špekulirala, kaj bi to lahko pomenilo, saj nimam njenih natančnih rojstnih podatkov, a političnega prizorišča skoraj zagotovo ne bo več mogla obvladovati tako suvereno kot zdaj,« je dejala. In ni se zmotila …

O špekulacijah glede morebitne mednarodne denarne pomoči ni želela govoriti, je pa menila, da bi jo lahko dobili septembra ali oktobra, s koncem oktobra pa naj bi bili z vlado in stanjem v državi čedalje zadovoljnejši. Glede sodstva pa je dejala, da nam napovedi ne dajejo upanja, da bi to kmalu postalo hitrejše in učinkovitejše.

Pravilno napovedala tudi toplo jesen

Za drugo polovico leta je Kurentova sicer napovedala, da bomo postali pogumnejši in bomo manj tarnali, je pa v polno zadela z napovedjo indijanskega poletja in toplo jesenjo.

Sicer pa je povedala še, da bo prva polovica leta 2014 najbolj naklonjeno rakom, ribam, devicam in bikom, druga polovica pa levom, strelcem, ovnom, dvojčkom in tehtnicam.

So se njene napovedi izkazale za pravilne?

Deli s prijatelji