OGLASNO SPOROČILO

Anita Rak iz Slovenske Bistrice

Objavljeno 28. april 2015 16.29 | Posodobljeno 28. april 2015 16.29 | Piše: b.k.
Ključne besede: nagradna igra

Mlada mamica dveh šolarjev Anita Rak je bila v nagradni igri Prepričajte se sami, ki poteka v sodelovanju blagovne znamke Vitapur in Slovenskih novic, izžrebana kot prejemnica kompleta keramične posode Rosmarino Eco-Cook.

Paketa z nagrado se je zelo razveselila, saj zelo rada kuha. Zato je še isti dan, ko je poštar prinesel paket, v novi posodi spekla zrezke.

»S posodo sem zelo zadovoljna, saj lahko jedi pripravim tako rekoč brez maščob, zaradi česar so obroki, ki jih pripravim v novi posodi, bolj zdravi. Navdušena sem tudi nad tem, da je hrana v tej posodi hitreje pripravljena,« nam je srečna nagrajenka razkrila svoje prve izkušnje s kompletom posode Rosmarino.

Poudarila je še dve zelo pomembni lastnosti nove posode: keramično prevleko, zaradi katere se hrana med pripravo ne prijemlje in je čiščenje sila preprosto, saj drgnjenje po njenih besedah odpade, in standardno velikost posode, zaradi katere lahko uporabi pokrovke, ki jih že ima doma. Zelo je pohvalila tudi visoki rob posod, ki onemogoča, da bi med mešanjem in kuhanjem vse škropilo naokoli.

Deli s prijatelji