NAGRADA

Afroditin paket za medicinsko sestro Zdravko

Objavljeno 23. maj 2015 00.00 | Posodobljeno 23. maj 2015 00.00 | Piše: Š. A.

Sreča se je nasmehnila zvesti bralki Slovenskih novic iz Žirovnice.

Medicinska sestra Zdravka Kikelj se je razveselila Afroditinega presenečenja. (Foto: Špela Ankele)

ŽIROVNICA – Ta teden smo se iz Ljubljane s paketom Afroditine kozmetike odpravili tudi na Gorenjsko. Tam, v Žirovnici, živi Zdravka Kikelj. Ujeli smo jo za hišo, kjer je z možem Ferdom ravno uživala v popoldanski kavici. Srečna nagrajenka, ki je v žirovniški ambulanti zaposlena kot medicinska sestra, se je ravno vrnila iz službe, njen mož, član Društva upokojencev Žirovnica, pa je tisto dopoldne pohajkoval po okoliških hribih. In obema se je kar smejalo, ko sta si ogledovala bogato darilno paleto Afroditinih izdelkov. 

»Afroditino kozmetiko že dobro poznam, odlična je. Nagradne igre, ki so objavljene v Slovenskih novicah, igram le takrat, ko so mi nagrade pisane na kožo. In ta paket je kot nalašč zame,« je bila vesela Zdravka Kikelj. Dodala je, da je prek spletnih strani opazila Afroditino nagradno igro, nato pa je v svojem najljubšem časopisu poiskala prvi kuponček in ga izpolnila. Ko je to storila, je proti prestolnici poslala tudi vse kupončke, objavljene v poznejših dneh. In vztrajnost se ji je hitro obrestovala!

»Že vse od začetka smo naročniki Slovenskih novic. Vidi se, da se novinarji zelo trudite za dobre zgodbe, predvsem pa mi je všeč, ker se ogibate politiki. Ko nam prinesejo Novice, najprej rešim sudoku, potlej pa odlistam na začetek časopisa in začnem brati. Dostikrat izpolnim kupončke za nagradne igre in v preteklosti sem že zadela nekaj stvari, a nobene tako lepe, kot je ta, ki ste mi jo prinesli danes,« je še povedala Zdravka Kikelj, nato pa se je odpravila k tradicionalnemu popoldanskemu opravilu – obdelovanju vrta.

Deli s prijatelji