NAGRAJENKA

Afrodita osrečila 
upokojeno kuharico

Objavljeno 20. maj 2015 14.57 | Posodobljeno 19. maj 2015 22.32 | Piše: I. U.

Lidija Malok iz Seče bo kozmetiko Afrodita delila z možem.

Paketa kozmetike Afrodita se je Lidija Malok zelo razveselila. 
(Foto: Iztok Umer)

SEČA – »Pred dobrim mesecem sem prvič kupila Afroditino dnevno in nočno kremo. Z njima sem zelo zadovoljna, zato sem tudi izpolnila kupon v vašem časniku in ga poslala v uredništvo. Bila je le iskrica upanja, da bi prejela darilni paket. Ko ste me poklicali in povedali, da sem nagrajenka, ste me prijetno presenetili. Zelo sem vesela, saj je vsebina paketa zelo bogata. Kozmetiko si bova delila z možem, nekaj bom podarila hčerki in njeni družini,« ni skrivala zadovoljstva nagrajenka Lidija Malok iz Seče, upokojena kuharica Hotelov Bernardin.

Zaupala nam je, da je domačinka iz Seče in se je z možem Štefanom ali Pišto, ki je bil doma v Prekmurju, na obalo pa je prišel kot natakar in se zaposlil v GH Palace, vselila v staro večstanovanjsko hišo staršev. Njen oče je izhajal z goriškega konca, mama pa iz Lokve pri Divači. Na od glavne ceste odmaknjenem hribčku uživata na mirnem vrtičku, kjer gojita zelenjavo, povrtnine, kaktuse, vrtnice in druge vrste cvetja.

»Kot delavca v hotelu sva morala biti z možem vedno urejena in uglajena, zato sem redno uporabljala tudi kozmetiko. Poskusila sem več znamk, ki jih je ponujal trg. Edino nohtov si kot kuharica nisem smela lakirati. Bila so obdobja, ko sem bila navdušena nad eno znamko kozmetike, danes pa jih je na voljo toliko, da človek niti ne ve, po kateri bi segel. Za Afrodito sem izvedela iz oglasov in prve izkušnje me prepričujejo, da gre za odlično blagovno znamko. Z vašo nagrado bom poskusila tudi druge Afroditine izdelke in prepričana sem, da bom z njimi zadovoljna,« sklene Malokova.

Deli s prijatelji