V ZRAKU

Adria Airways ukinja lete: preberite, kam

Objavljeno 04. april 2016 20.11 | Posodobljeno 04. april 2016 20.12 | Piše: STA, M. U.

Pojasnili so, da bodo obe ukinjeni destinaciji pokrivali s svojo širšo mrežo letenja.

Vodstvo Adrie in sindikate čaka še podpis pogodb

BRNIK – Slovenski letalski prevoznik Adria Airways ta teden ukinja lete v švedsko prestolnico Stockholm, odločil pa se je tudi, da ne bo letel v Köln, kamor bi moral začeti leteti konec aprila, so potrdili na Aerodromu Ljubljana.

V Adrii Airways so za spletne Finance pojasnili, da bodo obe destinaciji pokrivali s svojo širšo mrežo letenja. Vsem potnikom, ki že imajo vozovnice za potovanje v Köln oziroma Stockholm ali iz njega, bodo zagotovili potovanje do končne destinacije v okviru širše mreže oziroma jim bodo povrnili ceno vozovnice.

Ob tem so zagotovili, da ostajajo ostali leti iz Ljubljane, ki so predvideni v poletnem voznem redu, nespremenjeni. Izjema je le Bruselj, kjer po terorističnih napadih še niso v celoti vzpostavili potniškega prometa.

Adria Airways v okviru poletnega voznega reda sicer leti v Amsterdam, Berlin, Bruselj, Dunaj, Frankfurt, Köbenhavn, London, Manchester, Moskvo, München, Pariz, Podgorico, Prago, Prištino, Sarajevo, Skopje, Varšavo in Zürich. Poleg tega ima v načrtu še čarterske lete.
 

Deli s prijatelji