DIVJE

VIDEO: Nočni strah: močan naliv in blisk

Objavljeno 03. avgust 2017 08.40 | Posodobljeno 03. avgust 2017 08.42 | Piše: Ma. M.

Oglejte si posnetek, na katerem lahko občutite moč neurja.

LJUBEČNA – Neurja so, kot smo poročali, v sredo zvečer zajela dele naše države image in povzročila kopico nevšečnosti. Bralka Kim je okoli 21. ure posnela močan dež na Štajerskem. 

Dajte zvočnike na glas in uživajte v nalivu, in ne prestrašite se preveč, ko useka ...

Strela udarila v drog

Ob 20.29 je v Črnečah v občini Dravograd meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše. Vodo so izčrpali gasilci PGD Črneče.

Ob 20.35 je na Viški cesti v Dravogradu meteorna voda pričela zalivati stanovanjsko hišo. Posredovali so gasilci PGD Dravograd, tok vode preusmerili in preprečili poplavljanje objekta.

Ob 21.45 se je na glavno cesto v Soteski (občina Kamnik) podrlo drevo, ki je polovično zaprlo cesto. Posredovali so delavci CP Kranj.

Ob 21.37 so na Cankarjevi v Kamniku gasilci PGD Kamnik posredovali pri odpravi posledic vdora meteorne vode v objekt.

Ob 22.18 je v Višnji Gori strela udarila v drog električne napeljave. Gasilci PGD Višnja Gora so pregledali kraj dogodka. Do požara na drogu ni prišlo. Poškodbo na drogu bodo odpravili pristojni delavci elektropodjetja.

Ob 22.30 je na Drnovškovi cesti v Kamniku meteorna voda zalila garažo in bivalne prostore objekta. Posredovali so gasilci PGD Kamnik, očistili zamašen odtok in preprečili poplavljanje objekta.

Ob 22.52 se je na cesto Vače–Slivna (občina Litija) zaradi močnega vetra podrlo več dreves. Podrta drevesa so odstranili delavci CP Novo mesto.

 

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega ali vas je kaj pretreslo? Pošljite nam fotografije oziroma video. 

Deli s prijatelji