DENAR

Razkril taktiko, kako iz treh narediti 2400 evrov

Objavljeno 11. marec 2016 21.05 | Posodobljeno 11. marec 2016 21.06 | Piše: A. L.

Zgodba o tveganju, ki ima srečen konec. Ni pa nujno, da se bo to zgodilo tudi vam.

Fotografija je simbolična.

LJUBLJANA – Sreča spremlja hrabre, pravijo. Zato je včasih treba tvegati. Pa vendar s pametjo. Naš bralec, ki nima navade vplačevati stav, se je ob nedavnem obisku kioska odločil, da se prvič preizkusi v športnih stavah. Z davkom skupaj je na nogometne tekme vplačal 3,30 evra, kar se mu je verjetno zdela tudi sprejemljiva izguba, uspelo pa mu je neverjetno: vložek je oplemenitil na 2400 evrov (od tega je treba državi odšteti še davek).

A bralec, čeprav ni reden gledalec nogometnih tekem, se ni čisto brezglavo pognal v stave. Za nas je razkril taktiko, ki mu je tokrat prinesla lep dobiček. Pojasnil je, da je na spletni strani stav pogledal, katere tekme imajo na neki rezultat 90 ali več odstotkov vplačil, in tudi sam stavil nanje. »Stavil sem na moštva, katerih imen sploh ne znam izgovoriti,« nam je zaupal. Na ta način je izbral 13 parov, čeprav strastni igralci navadno stavijo od 3 do 5 parov, in pravilno napovedal prav vse rezultate. Stavnici ni preostalo drugega, kot da mu denar izplača. Svoj lonček je pristavila tudi država, ki mu je od 2444 evrov dobička vzela 367 evrov davka.

Mislite, da je šlo le za začetniško srečo? Njemu se je tokrat hazarderstvo izplačalo, ni pa nujno, da se bo tudi vam. Mnoge je prav želja po visokih dobitkih pripeljala na beraško palico ...

Imate zgodbo za nas? Pošljite nam jo s pomočjo spodnjega obrazca.

Deli s prijatelji