PRESTRAŠENA LJUBLJANČANKA

Povsod džihadisti, pod blokom pa zapuščen BMW in v njem neko olje

Objavljeno 09. november 2014 09.24 | Posodobljeno 09. november 2014 09.29 | Piše: S. N.

»Skrbi me, ker je v zadnjem času toliko govora o teh džihadistih,« pravi.

LJUBLJANA – Na nas se je obrnila prestrašena bralka Štefka iz enega od ljubljanskih naselij (natančna lokacija je znana uredništvu).

Zaskrbljena je, ker pod njenim blokom že od poletja stoji BMW serije 5 brez registrskih oznak, pred dnevi pa je njen vnuk Tilen parkiral poleg tega avtomobila in pod sopotnikovim sedežem opazil več embalaž nekakšnega olja. »Skrbi me, ker je v zadnjem času toliko govora o teh džihadistih,« nam je sporočila. Sprašuje se, kaj se lahko zgodi, če je med bloki nekdo pustil zapuščeno vozilo, ki bo »lepega dne šlo v zrak.«

Olje je videti takole.image

Za to zapuščeno vozilo policija ve

Omenjeno zapuščeno vozilo so opazili tudi policisti. »Do zdaj ni ugotovljeno, da bi vozilo izviralo iz kaznivega dejanja oziroma bilo predmet kaznivega dejanja. V konkretnem primeru se obveščene inšpekcijske službe, ki bodo izvedle postopke, ki so v njihovi pristojnosti,« so nam sporočili.

Na naše vprašanje, kaj storijo v primerih, ko so obveščeni o zapuščenem vozilu, so odgovorili, da poskušajo ugotoviti status in lastništvo vozila. Če ugotovijo, da je vozilo povezano s kaznivim dejanjem, izvedejo potrebne postopke, o tem pa obvestijo tudi lastnika vozila. Če lastnika ne najdejo in vozilo ni povezano s kaznivim dejanjem, o tem obvestijo pristojne inšpekcijske službe.

 

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega, nenavadnega? Pošljite nam informacije, vprašanja in fotografije.

Deli s prijatelji