POLICISTOV OČITNO NIČ NE MOTI

Ovadeni Bossman se smeje s policijske postaje

Objavljeno 05. november 2014 09.54 | Posodobljeno 05. november 2014 09.56 | Piše: S. N.

Piranski župan Peter Bossman se že nekaj časa smeje s plakatov in se zahvaljuje za zmerno vožnjo. Tudi zdaj, ko je kazensko ovaden.

Plakat, ki je zmotil bralko.

LJUBLJANA – Bralka Stanka je na stavbi ene od ljubljanskih policijskih postaj opazila plakat, s katerega se smeje piranski župan Peter Bossman in se voznikom zahvaljuje, ker vozijo varno. Policistov policijske postaje Center na Trdinovi očitno pravni nič ne moti, da je prvi v Piranu v ovaden, ampak ga še vedno veselo promovirajo skozi okna svojih službenih prostorov.

Kazensko ovaden

Bralko je zmotilo zlasti to, da pristojne institucije (v tem primeru gre za sodelovanje prometnega in notranjega ministrstva ter GPU, akcijo pa vodi javna agencija za varnost prometa) v namen opozarjanja na pomembnost varne vožnje po njenih besedah »zlorabljajo politike«, zlasti pa jo moti, da »Bossmana policisti razkazujejo«, čeprav je po novem tudi kazensko ovaden.image

»Ovadeni Bossman se smeje s policijske postaje,« je razočarano dodala.

Res je zanimivo, da Bossman kljub kazenski ovadbi (preiskava je povezana z brezplačnim internetom v piranski občini) ostaja v izložbenih oknih policijske postaje. Morda pa za najnovejše informacije koprskih kriminalistov še niso slišali?

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografije.

Deli s prijatelji