BRALKA POROČEVALKA

Kuhinja na Evroviziji? Linije odprte, iz Slovenije glasovati ni bilo mogoče

Objavljeno 13. maj 2016 16.32 | Posodobljeno 13. maj 2016 16.32 | Piše: A. K.

Bralka nas je obvestila, da je bilo s telefonskimi linijami nekaj hudo narobe.

ManuElla je bila na enem od vrhuncev svoje glasbene kariere brez svojega ljubega Marjana.

Na milijone gledalcev je v četrtek zvečer spremljalo drugi polfinalni večer Evrovizije. Razplet je razočaral in tudi razveselil marsikoga, med osmoljenci pa smo tudi Slovenci, saj se naša ManuElla ni uvrstila v finale. To je sicer uspelo Latviji, Gruziji, Bolgariji, Avstraliji, Ukrajini, Srbiji, Poljski, Izraelu, Litvi in Belgiji.

Med poraženci večera je bila tudi makedonska predstavnica Kaliopi, za katero bi številni dali roko v ogenj, da ji bo uspel preboj v finale. Nad njeno pesmijo so bili navdušeni tudi številni Slovenci. Oglasila se nam je bralka Tanja, ki je za svojo favoritinjo želela oddati glas okoli 22.30, prav tako so to poskušali še njeni trije prijatelji. Nikomur od njih ni uspelo oddati glasu, prek telefona so dobili sporočilo, da gre za napačno izbiro.

»Večkrat smo poskušali, ali je glasovanje sploh mogoče, preverili, ali smo vse prav vtipkali, in ugotovili, da smo, pa nam je še vedno javljalo napako. Nato smo poskusili glasovati za Avstralijo in tukaj je šlo brez težav,« nam je sporočila ogorčena bralka. In to še ni vse. »In še en dokaz domnevne sabotaže Makedonije: linije so zaprli ob 22.48 po uri na mojem telefonu. Za Makedonijo ni bilo več mogoče glasovati že dve minuti prej, ko bi morale biti telefonske linije odprte,« nam je še potožila bralka.

image

Ste tudi vi opazili kaj podobnega? Pišite nam in pošljite fotografije.

 

 

Deli s prijatelji