KO POČI ŠIPA

FOTO: Zaradi sindikalista s 6000 evri plače zaprli cesto

Objavljeno 17. junij 2016 15.44 | Posodobljeno 17. junij 2016 15.45 | Piše: S. N.

Opazili smo, da je žerjav zaprl Vilharjevo cesto v Ljubljani, šipa pa naj bi počila pri razvpitem sindikalnem funkcionarju.

LJUBLJANA Bralka Tanja nas je opozorila na zaporo Vilharjeve ceste v Ljubljani, zato smo se odpravili preverit, kaj se dogaja. Izkazalo se je, da v luksuzni Situli, kjer naj bi v prihodnje prostore za del svojih uslužbencev našla tudi ameriška ambasada, menjujejo šipo. Pravzaprav bi jo morali menjati, pa so se dela očitno ustavila zaradi vetra, ki na podeževni petek mrši glave po prestolnici.

Ko smo prispeli na Vilharjevo, smo ugotovili, da zapore polovice ceste in zastoja ni povzročil kar kdo, ampak ima probleme s šipo in vetrom znani mož.

A gremo lepo po vrsti.

Ulico ob železnici je pod luksuzno nepremičnino zaprl žerjav.

image

Ko smo preverjali, ali je luksuzna novogradnja že potrebna prenove, so nam povedali, da je nekje visoko, menda v 18. nadstropju, počila šipa. In tisto, ki bi jo morala danes nadomestiti, smo tudi opazili. Zakaj je bilo treba zapreti cesto in problema ne morejo rešiti skozi poslopje, nam ni uspelo izvedeti. image

Potem pa smo opazili razvpitega moža, po šestih tisočakih plače (bruto) za vodenje Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) in kreativnem pogledu na pravne postopke in proceduro znanega Dejana Stefanovića. Pogovor z njim, ki kaže njegov pogled na pravičnost in njegovo vlogo v sindikatu, si lahko preberete na povezavi.image image

Prišepnili so nam, da naj bi narava ponagajala temu pomembnemu sindikalnemu funkcionarju, ki predseduje tudi Sindikatu športnikov Slovenije. Koliko mu uspe zaslužiti tam, žal ne vemo, a očitno ne malo, saj naj bi šipa po naših informacijah počila v 18. nadstropju, kjer so, sodeč po podatkih spletne strani o Situli, dupleksi. Ti pa stanejo tudi pol milijona evrov.

image

Pa naj še kdo reče, da se v Sloveniji ne izplača biti sindikalist. Četudi ti včasih ponagaja veter.

Deli s prijatelji