ŠOKIRAL

FOTO in VIDEO: Drago Isajlović zapeljal v rdečo

Objavljeno 10. april 2014 20.05 | Posodobljeno 10. april 2014 20.06 | Piše: A. L., K. K.

Nekdanji svetovalec bivšega ministra je imel veliko sreče, da ni povzročil nesreče.

Poteza Draga Isajlovića je bila precej tvegana.

LJUBLJANA – »Drago Isajlović je stal pred mano pri semaforju v križišču Dunajske in Tivolske s svojim mercedesom. Svetila je rdeča luč. Sem ga pofotkala in vam ga želela poslati za vašo rubriko paparac. Takrat pa se je zgodilo nekaj, česar nisem pričakovala,« v e-sporočilu zapisala bralka, ki ni želela biti imenovana.

image
 Tako je Drago Isajlović stal pri rdeči luči.

Ko se je prižgala zelena luč za tiste, ki so šli naravnost (z Dunajske na Slovensko cesto), je nekdanji svetovalec ministra za finance Franca Križaniča speljal pri rdeči luči in zavil levo. Pozor, semafor je v tem križišču deljen. Za tiste, ki so želeli levo, je luč še vedno svetila rdeče.

image
 Zelena luč sveti za tiste, ki gredo naravnost, rdeča luč pa za tiste, ki zavijajo v levo. A vozila Draga Isajlovića, ki je zavijal levo, ni več v križišču.

Z zgornje fotografije je razvidno, da je s pasu za levo izginil le lobistov mercedes, medtem ko sta bralka in tovornjak pred njo, ki sta prav tako na pasu za zavoj v levo, še vedno čakala na zeleno luč. 

S spodnjega posnetka je razvidno, da je Isajlović dejansko zavil levo. Pri semaforju je namreč čakal pešce. Če bi peljal pri zeleni luči, mu pešcev namreč ne bi bilo treba čakati. 
Deli s prijatelji